כללי כריכה לספר קודש, 3 גלופות

• הוסף לסימניות
פיטרתי אותו אחרי מכתב שבו אני אשמה בזה שאין לו חוש טעם והוא צריך כל דבר לשאול אצל השכנים והחברים שיודעים להגיד לו מה רמת הכשרון שלי.

• הוסף לסימניות
קחי בחשבון שבגלופה של הזהב צריך לעשות יותר דק מהרצוי, מכיוון שהוא נוטה להתפשט בכ-0.25 מ"מ, ולא כדאי להתאכזב אח"כ... [שלא יהיה דיבוק אותיות/נקודות וכו'].
כמו כן כדאי בטקסט למטה לרווח יותר בין האותיות- מאותה סיבה- שיהיה קריא.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה, אדע לפעם הבאה.
לפעם הזו זה כבר לא רלוונטי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;882590:
תודה, אדע לפעם הבאה.
לפעם הזו זה כבר לא רלוונטי.

בשמחה!
ונשמח לשמוע איך יצא...:)

• הוסף לסימניות
כמו שכתבתי - זה כבר לא רלוונטי.
זה לא יצא ולא ייצא.
פיטרתי את הלקוח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;882592:
כמו שכתבתי - זה כבר לא רלוונטי.
זה לא יצא ולא ייצא.
פיטרתי את הלקוח

חבל, נראה לי שהוא הפסיד...
יצא לך יפה.

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת שהוא הפסיד.
אבל בין יתר הבעיות עם הלקוח הזה, הצטרפה הבעיה שאיזה גרפיקאי נשמה טובה שכביכול מכיר אותי דאג להסביר לו שאני לא מספיק מקצועית בזה.

היו עוד בעיות שבגללן לא רציתי לעבוד מולו יותר.
הכסף שמגיע לי מלמעלה, יגיע בדרכים נעימות יותר אי"ה

• הוסף לסימניות
להעביר להזויים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;882598:
גם אני חושבת שהוא הפסיד.
אבל בין יתר הבעיות עם הלקוח הזה, הצטרפה הבעיה שאיזה גרפיקאי נשמה טובה שכביכול מכיר אותי דאג להסביר לו שאני לא מספיק מקצועית בזה.

היו עוד בעיות שבגללן לא רציתי לעבוד מולו יותר.
הכסף שמגיע לי מלמעלה, יגיע בדרכים נעימות יותר אי"ה

משום מה מריח לי "לא תחמוד"...
מישהו 'טוב לב' רצה לעשות את זה במקומך ולכן בחר בדרך מכוערת....

• הוסף לסימניות
הכל אפשרי.
מה אני יודעת?
שיהיה לו ולגרפיקאי לבריאות.

• הוסף לסימניות
תודה, אבל הוא חזר ואמר שרוצה להמשיך לעבוד איתי. הוא ישלח לי את הדוגמא לעיצוב שהוא רוצה וזהו. טוב נו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;884008:
תודה, אבל הוא חזר ואמר שרוצה להמשיך לעבוד איתי. הוא ישלח לי את הדוגמא לעיצוב שהוא רוצה וזהו. טוב נו.

וואי... בלבל אותך לחלוטיןןןן
מאחלת לך שמכאן ולהבא הוא יהיה יציב יותר..
המון הצלחה! :)

• הוסף לסימניות
מקווה. לפחות הוא הבטיח הנחיות ברורות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה