כללי כריכה לספר קודש

• הוסף לסימניות
אני מעמדת ספר, והלקוח רוצה שהכריכה תיראה כמו של ספר קודש "קלאסי"- בלי הרבה עיטורים, אבל שיהיה עור עם אותיות זהב.
הקאצ'- הוא לא רוצה שזה יהיה באמת עור עם אותיות זהב, אלא תמונה-של-עור, ועליה אותיות-בצבע-זהב.
איך אני עושה שהאותיות ייראו שקועות מעט בכריכה (כמו שקורה באמת בהטבעת זהב)? מצאתי רק מדריכים לטקסטים שבולטים החוצה. אשמח להסברים לעניין הזה, וכן הסבר ליצירת צבע זהב יפה.
תודה!

• הוסף לסימניות
כלו' בלי גלופה?
רק הדפסה?

• הוסף לסימניות
אם הבנתי למה אתם מתכוונים,
מסמנים בinner bevel במקום up שיהיה down

• הוסף לסימניות
תשובות:

נכתב ע"י ת'כלס;2005502:
כלו' בלי גלופה?
רק הדפסה?

כן, ממש כך.

בלוברי- אם הייתי מצליחה את זה לא הייתי שואלת :)
חשבתי שאולי יש שיטות נוספות, כי זה ממש לא יוצא כמו מה שאני צריכה.

• הוסף לסימניות
בתוספת inner shadow זה יוצא מצוין.

• הוסף לסימניות
שלדג, בהטבעת זהב בד"כ גורמים לאותיות לבלוט ולא לשקוע.

• הוסף לסימניות
עושים גלופות אמתיות ואז עושים הדמיה וכך נהיית הכריכה

• הוסף לסימניות
ב״ה

אתם מתכוונים להטבעה?

• הוסף לסימניות
גם את זה כבר ניסיתי

נכתב ע"י blueberry;2005558:
בתוספת inner shadow זה יוצא מצוין.

ולא הצליח...

• הוסף לסימניות
תשלחי לי מייל ואני אשלח לך קובץ פתוח של הדמיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה