כללי כריכה לספר קומיקס

• הוסף לסימניות
נראה לי 3

• הוסף לסימניות
קודם כל מאוד יפה.
מבחינת הכותרת - לדעתי השלישית.
השם של המחבר, בלבן. כמו בראשון. בתכלת הוא נבלע. וחבל.

• הוסף לסימניות
ווא וו
אחי
התפעלות

• הוסף לסימניות
ועוד משהו, פשוט תגדילי בלי לפחד את הכותרת

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד,
לעניות דעתי 2
מסכימה עם יעל10 להגדיל את הכותרת בגדול

בהצלחה..

• הוסף לסימניות
השלישי.
עבודה מיוחדת. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
השלישי מקסים!
וכן גם אני חושבת שיהיה הרבה יותר טוב אם תגדילי את הכותרת.
ולדעתי כן שם הסופר בתכלת, יפה יותר כשזה קצת נבלע.

• הוסף לסימניות
הציור ממש יפה, הילד מאחור עם בלון הדיבור מוצלח במיוחד!
בעיצוב - השני או השלישי, אם השלישי אז להרחיק קצת את ה2 מלמעלה שלא יהיה צמוד לשורה הראשונה. ואולי באמת להגדיל את כל הכותרת.

• הוסף לסימניות
החלק האחורי של הכריכה מעוצב נפלא, וממש עושה חשק לקנות... (-מסקרן)
השני נראה לי טוב, וכמו שאמרו כאן, להגדיל.
אגב, הסיפור עצמו סוער יותר מהכריכה הפסטוראלית... (-הבן שלי בן השמונה קרא בשקיקה ואפילו פתח אנציקלופדיה לבדוק על מהות הסופה,הוריקן או טורנדו, אני לא זוכרת...)

• הוסף לסימניות
תודה כל המגיבים.
לקחתי את הערותיכם לתשומת לבי, וכן עוד הערות שנאמרו לי. קשה היה לי להתרגל לצבע הנועז, אך טענו באזני שהוא יותר טוב.
מה דעתכם?
צפה בקובץ המצורף 75421

קבצים מצורפים

• 4.jpg
    KB 844.3 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
מדהים!!!
רק אולי כדאי להחזיר את הפונט הקודם של המספר 2
זה ישתלב יותר טוב..
עבודה יפיפיה!

• הוסף לסימניות
את הצבע החדש דוקא אהבתי. את הגודל של שם הספר יפה שהגדלת, הוא נראה יותר יפה. ואת הציור עצמו - אני אהבתי יותר את הקודם, כשהוא היה יותר קטן.

• הוסף לסימניות
לדעתי לחזור לעיצוב הראשון ( השלישי בסדרה) כולל הספרה 2 כנ"ל

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד!
הצד האחורי מעוצב נהדר, הריבועים, הילד והצל, מגרה לקרוא!
גם אני אישית אוהבת יותר את הצבעים של הדוגמאות הראשונות, אבל סוף כל סוף קהל היעד הוא ילדים, והצבעוניות סוף כל סוף חשובה מאוד, לא?

אגב, את הכריכה לספר הקומיקס אם אוציא באיזשהו שלב, אפשר להזמין אצלך?

• הוסף לסימניות
יצא יפהפה!!!!!!
3 לדעתי..

• הוסף לסימניות
הסיבה ששיניתי את הספרה 2 היא בגלל שה2 בפונט הקודם נראה קצת כמו האות ב'. היות שמדובר בילדים חשוב שלא יטעו. מה אתם אומרים?
PR, ראית גם את האחרון שהעליתי?
לו יצויר, לו יצויר שתוציאי קומיקס אשמח להכין לך את הכריכה (אם תשלמי טוב כמובן...)

• הוסף לסימניות
אהבתי את הראשון.
מאד יפה!!!!!
מחכה לראות על המדף בחנות הספרים...........

• הוסף לסימניות
המים מצוינים עכשיו -אין להשוות.
עדין חסרים 2 חלקים למעקה הקדמי לאורך-מהמעקה עד למשטח שעליו הולכים. יש מרווח גדול מידי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה