כללי כריכה לספר תהילים-עדות המזרח

• הוסף לסימניות
היה לי איזה רעיון ובצעתי אותו. מבחינתי זה לא מוצלח-לא ברור לי למה.
יש למשהו רעיון איך לשפר/לתקן

קבצים מצורפים

• רקע כריכה תהילים4 copy.jpg
    1.1 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
השפיץ למעלה מזכיר סגנון מזרחי. אולי תעגלי אותו? יכו להיות שזה מה שמפריע? כי בסך הכל זה ממש יפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפה_פה;809392:
היה לי איזה רעיון ובצעתי אותו. מבחינתי זה לא מוצלח-לא ברור לי למה.
יש למשהו רעיון איך לשפר/לתקן

יפה ומתאים
אבל מזכיר קצת מצבה - זה בכוונה?
וכן הטקסט דורש שיפור.

• הוסף לסימניות
החלק העלין יפה וכן הרקע
הרקע הפנימי בצבע אחיד עדיף מעבריות או טקסטורה עדינה
וכן הפונט לא טוב, צריך פונט יותר 'יושב' יותר אממ מכובד

• הוסף לסימניות
מה ששאלתי זה רק על החלק העליון.
הטקסט עדיין לא מסודר. אני מתלבטת בכלל אם להמשיך בכיוון. במיוחד שכתבו לי פה שזה נראה כמו מצבה. אשמח לשמוע מאד מייעצים

• הוסף לסימניות
לדעתי הטקסט ממלא יותר מידי את הכריכה.

• הוסף לסימניות
נראה לי שהסיבה שזה נראה לאנשים כמצבה זה בגלל המלבן שמגיע עד למטה, אולי כדאי לסיים את העיטור העליון עד הקצוות. (ימין ושמאל)
אני חושבת ששווה לנסות...

• הוסף לסימניות
אהבתי את הרקע, אבל הפונטים לא השתלבו לי טוב. ובכלל כל הטקסט נראה ששמת אותו שם "לבינתיים". חסר ליטוש.
תבחרי פונט אחד, ותשחקי במשקלים. אחד היתרונות של פונטביט זה שיש לפונט מלא משקלים, כדאי לנצל את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה