כללי כריכה לספר

• הוסף לסימניות
מצורף fdf בתוך קובץ הrar אני לא יכולה להעלות רגיל בגלל הגודל

שאלה נוספת:
השתמשתי בנוסחאות הנ"ל לצבעים שמנת ובורדו שהבנתי שהם צבעים בעייתיים
הערכים שנתתי הם:
שמנת
1
0
22
0

בורדו
26
88
100
24

לבורדו השתמשתי בצבע פנטון אבל עשיתי גרדיאנט ובכל השלבים של הגרדיאנט הכנסתי את אותו צבע רק ששיחקתי עם השקיפות האם אני יכול עדיין לסמוך על זה שזה צבע פנטון?

אם יש למישהו ערכים של צבע בורדו אבל עם נסיון שיצא טוב בהדפסה אשמח לקבל
תודה רבה!

קבצים מצורפים

• שלום על ישראל.rar
    1.5 MB · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י בת חן שלוש;1943422:
שאלה נוספת:
השתמשתי בנוסחאות הנ"ל לצבעים שמנת ובורדו שהבנתי שהם צבעים בעייתיים
הערכים שנתתי הם:
שמנת
1
0
22
0

בורדו
26
88
100
24
לבורדו השתמשתי בצבע פנטון אבל עשיתי גרדיאנט ובכל השלבים של הגרדיאנט הכנסתי את אותו צבע רק ששיחקתי עם השקיפות האם אני יכול עדיין לסמוך על זה שזה צבע פנטון?

העיצוב ממש חמוד, רק שזה לא יצא בדיוק בורדו ולא בדיוק קרם.
אצלך זה הגוונים?
קצת צורם לי, הגוון קצת מת.

• הוסף לסימניות
את מסתכלת בתמונה או בפי די אף המצורף?
הקרם אני מתכוונת לחלק מהטקסט השאר זה זהב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בת חן שלוש;1943519:
את מסתכלת בתמונה או בפי די אף המצורף?
הקרם אני מתכוונת לחלק מהטקסט השאר זה זהב

אין פידיאף.
ערכת את ההודעה וכנראה מחקת בטעות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה