כללי כריכה מעניינת בעברית ובאנגלית >>>>

• הוסף לסימניות
שאני גם אוסיף? יפהפה, אתה מוכשר מאוד.
מצטרפת להארה על הצל באותיות, הוא לא הגיוני
אבל איך אומרים? "שאלה יהיו הצרות שלנו...."

• הוסף לסימניות
יופי של עבודה, תענוג לעיניים.

• הוסף לסימניות
מדהים!!!!!!!!!!!
אהבתי את הצל של הזכוכית מגדלת! גדול!! פיקס, פיקס!!!! :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;700680:
למה ואיך את כ"כ נחרצת, אם יורשה לי?

אני תמיד נחרצת, עוד לא שמת לב? :)
רק שהפעם קיצרתי מעבר לרגיל, לא היה לי זמן להרחיב ולנמק.

• הוסף לסימניות
ועכשיו יש לך יותר זמן כדי לפרט?
גם אני לא הבנתי מה צריך עידון, הכריכה נראית כ"כ מושלמת -
והדעה שלך בהחלט מעניינת.

• הוסף לסימניות
מדהים! הצבע, העיצוב, הכל!
רק הערה קטנה: בכריכה הקידמית באנגלית הטיפוגרפיה של האותיות יותר מעניינת משל הכריכה בעברית.
תמשיך להצליח!

• הוסף לסימניות
סוף הדרך שתי הערות קטנות
המלים אמונה השקפה מחשבה בחזית יותר מידי אחד בשני, וכן בשדרה הקוים למעלה גדולים מידי.
אבל זה בקטנה פשוט מושלם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;700732:
אני תמיד נחרצת, עוד לא שמת לב? :)

כן נעמה, שמתי לב באמת שתמיד התשובות שלך כאלה נחרצות ועינייניות (לשבח... שלא תביני, אני מעריכה!) אפשר לחשוב שאת איזה עו"ד או יועץ משכנתאות ולא מעצבת גרפית...

ועל זה הייתי אומרת "לעדן ב - 50%"... ;) סתם... תמשיכי כך!

וד"א לגבי הכריכה, היא כמובן מקסימה (כבר אמרנו את זה... נכון?!)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה