כללי כריכה

• הוסף לסימניות
שלום!
אשמח לקבל חוו"ד וביקורת על הכריכה הזו לספר הקריאה שכתב אאמו"ר שליט"א.
הכתב של שם הספר בע"ה יהיה בלכה בולטת.

(הצבעים קצת השתבשו במציאות זה לא כזה זוהר)

כוונתי בעיקר לקומפוזיציה של הכתב והתמונות (הכריכה הבסיסית כבר אינני מעוניין לשנות, זו מהדורה שניה שלה ורק אני משפץ)

תודה רבה!

קבצים מצורפים

• חדש תשע'ב.jpg
    1.1 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
תמונה שקצוותיה מרוככים בFEATHER כבר יצאה מהאופנה מזמן, זה עלול לעשות רושם של ספר מלפני 10 שנים.
אם התמונה המקורית גדולה מספיק, ניתן להגדיל אותו כך שתתחיל מלמטה ותתפרש לכל הרוחב (של הצד הקדמי, כן?).

• הוסף לסימניות
ממך הייתי מצפה לטיפוגרפיה יפה יותר.
ההערה שכתבו על התמונה נכונה.

החומר גלם נראה טוב, רק צריך למצות אותו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;799673:
ממך הייתי מצפה לטיפוגרפיה יפה יותר.
ההערה שכתבו על התמונה נכונה.

החומר גלם נראה טוב, רק צריך למצות אותו.

במהדורה הקודמת היה טיפוגרפיה יפה יותר, כמעט אומנותית.. אבל זה לא מספיק מכר.
כעת ניסיתי ליצור משהו מסיבי שיבלוט על המדף ויקפוץ לעין הקורא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;799679:
במהדורה הקודמת היה טיפוגרפיה יפה יותר, כמעט אומנותית.. אבל זה לא מספיק מכר.
כעת ניסיתי ליצור משהו מסיבי שיבלוט על המדף ויקפוץ לעין הקורא.

צודק.
לפעמים צריך לדעת להפריד בין יפה ללמכור.

אבל תעבוד על התמונה אל תשאיר אותה כמו שהיא.

• הוסף לסימניות
סביר להניח שהעלית את הכריכה עם ה - bleed אחרת, הייתי מציעה ליישר את התמונה ואת הטקסט למרכז, התמונה מיוחדת, מאד מתאימה לנושא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;799617:
שלום!
אשמח לקבל חוו"ד וביקורת על הכריכה הזו לספר הקריאה שכתב אאמו"ר שליט"א.
הכתב של שם הספר בע"ה יהיה בלכה בולטת.

(הצבעים קצת השתבשו במציאות זה לא כזה זוהר)

כוונתי בעיקר לקומפוזיציה של הכתב והתמונות (הכריכה הבסיסית כבר אינני מעוניין לשנות, זו מהדורה שניה שלה ורק אני משפץ)

תודה רבה!
בטקסט מאחורה יש י' מיותרת במילה "עלי".
כמו כן במילה האחרונה בפיסקה השחורה השנייה נכנסה אות אנגלית מיותרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושי כהן;800649:
סביר להניח שהעלית את הכריכה עם ה - bleed אחרת, הייתי מציעה ליישר את התמונה ואת הטקסט למרכז, התמונה מיוחדת, מאד מתאימה לנושא.

אכן כך. תודה.

• הוסף לסימניות
אולי כדאי להחליף את ה-outer glow שמסביב לכותרת לצבע תכלת (מעט יותר כהה מהכריכה).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה