מידע שימושי כריכת ספרים

• פותח הנושא cyp
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה אתם עושים עם ספרים חדשים שאתם קונים? כורכים לבד? שולחים לכריכה? לא כורכים בכלל?
אולי מישהו יכול להגיד לי איך לכרוך לבד והאם זה משתלם?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מה אתם עושים עם ספרים חדשים שאתם קונים? כורכים לבד? שולחים לכריכה? לא כורכים בכלל?
אולי מישהו יכול להגיד לי איך לכרוך לבד והאם זה משתלם?
תודה רבה
אם יש לכם מישהו שיש לו ידיים טובות ואוהב להתעסק בזה - מאד משתלם לכרוך לבד
אם אין, שווה להשקיע ולתת לכורכים (בערב פסח הם מתרבים מאד) ולשלם 5 ש"ח לספר שיחזיק מעמד הרבה שנים

• הוסף לסימניות
אני נותנת לכורך ספרים מומחה. עולה לי 6 שח לספר שווה כל שקל

• הוסף לסימניות
תלוי איזה ספרים. ספרי קודש זולים- סידורים, חומשים וכו' ב20 שקל לא שווה לכרוך. אנחנו כורכים בחומרים יקרים שעולה כ8-10 שקלים לספר, מעדיפים כבר לקנות כל שנה. מדביקים את הפינות וזהו.

ספרים יקרים יותר- כורכים בבית עם קדיחה, חוט שעווה איכותי ודבקי בד. מחזיק מצוין.

• הוסף לסימניות
אני כורך ספרים בצורה מקצועית מי שמעונין
פרטים באישי

• הוסף לסימניות
יש לי את כל הציוד הדרוש לכריכה,
משהו יכול לפרט לי מה השלבים? ואיך בדיוק עושים את זה?

• הוסף לסימניות
כורך ספרים מקצועי בירושלים אזור בר אילן
מקצועי מדוייק ויפה
ספרים חדשים וישנים
מחירים מוזלים
0548544220

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום וברכה
כדי לחסוך בעלויות ההטבעה
הזמנו גלופות מאלי אקספרס בקישור
הזה
בנוסף הזמנו מכשיר הטבעה תואם בקישור הזה
ופוייל להטבעה בקישור הזה
ומשום מה אף פעם ההטבעה לא נראית טוב
המכשיר מתכוונן עד 400 מעלות
[הוא נראה דומה יחסית כמו של החנויות ספרים שמטביעים אפשר לראות בקישור הנ"ל]
אבל האותיות לא שלימות
[חלק מהפוייל לא יורד לכריכה, כל פעם חלק אחר, כאילו חלק לא נלחץ עד הסוף, למרות ההשתדלות שהכל ילחץ...]
השאלה היא אם מישהוא יכול להדריך אותנו כמה מעלות חום עושים בדרך כלל? איזה חוזק לחיצה? כמה זמן?

לחילופין האם אפשר להטביע עם הגלופה שלנו בחנות כלשהיא?

תודה רבה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה