דרוש מידע כריכת ספר בבית

• הוסף לסימניות
מה קורה לדבק אחרי 2-4 שנים? הוא לא מתייבש?
וכמה עולה אינץ של שורטייפ שמוכרים במיר?
מאד תלוי על איך ואיפה הספר נשמר ואיך וכמה משתמשים בו. הדבק היקר יותר אין כל כך בעייתי כמו הסוג הזול יותר.
אני לא זוכר מכירים (כי אני קונה כמה גלילות של כמה רוחבים בפעם אחת) אבל זה שמוכר במיר הוא היבואן אז זה הכי זול שמה. (בכל זאת מאז הקורונה המכירים עלו בהרבה).
כמה עולה הפוליקון? זה באמת נוח לעבוד איתו ונשמר הרבה זמן?

• הוסף לסימניות
60 לאינץ (כשהתחלתי לעבוד איתו היה 43 ועלה במהלך השנים ובמיוחד בקורונה)
מאוד נח
ונשמר הרבה זמן
שווה לנסות

• הוסף לסימניות
(סידור תורה אור)
WIN_20231227_16_18_15_Pro.jpg

• הוסף לסימניות
60 לאינץ (כשהתחלתי לעבוד איתו היה 43 ועלה במהלך השנים ובמיוחד בקורונה)
מאוד נח
ונשמר הרבה זמן
שווה לנסות
אז זה בערך אותו מכיר.
ממה שאפשר לראות בתמונה אפשר לשים דבק, לסגור, ולשים את הספר בין שתי ספרים על השדרה שלו:
1703688885399.jpeg
ולהמתין עד שזה יבש.
שוב, זה רק לפי מה שאני יכול לראות בתמונה. ואני לא לוקח על זה אחריות.

• הוסף לסימניות
אז זה בערך אותו מכיר.

ממה שאפשר לראות בתמונה אפשר לשים דבק, לסגור, ולשים את הספר בין שתי ספרים על השדרה שלו:צפה בקובץ המצורף 1535714ולהמתין עד שזה יבש.
שוב, זה רק לפי מה שאני יכול לראות בתמונה. ואני לא לוקח על זה אחריות.
גם אני מצטרף :)
ו- כן עם הדבק שבתמונה

• הוסף לסימניות
גם שקוף טוב
ועדיף לשים מעט ולמרוח ואז להוסיף עוד קצת וכו שלא יהיה יותר מידי דבק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה