כללי כריכת ספר לחות דעת ובדיקה

• הוסף לסימניות
זה פעם ראשונה שאני עושה כריכה לספר ואשמח לקבל חות דעת על זה האם שייך לשפר במשהו וכן האם העבודה מדויקת מספיק
יישר כח

קבצים מצורפים

• כריכה 1.pdf
    KB 514.6 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
עבודה יפה, נראה לי מדוייק מספיק. הסגנון קצת כבד, אבל מכובד ויפה. אני אוהבת יותר את עמוד 3 מעמוד אחד, למרות שהוא אפילו כבד יותר, יש בו כבוד מסויים לספר, שהאותיות הלבנות גורעות לדעתי.
בהצלחה!
מילכה

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התגובה
נכתב ע"י מילכה;323753:
אני אוהבת יותר את עמוד 3 מעמוד אחד, למרות שהוא אפילו כבד יותר, יש בו כבוד מסויים לספר, שהאותיות הלבנות גורעות לדעתי.
בהצלחה!
מילכה
הוא עיצוב לגלופות, עמוד 1 עיור, 2 זהב, 3 משולב משום מה לא עלה הכיתוב מתחתיו תיקנתי אתו

• הוסף לסימניות
ברור שזו כריכת הטבעה
יפה מאוד
עבודה מושקעת.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• הדמית כריכה copy.jpg
    KB 329.8 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
האיך עושים זה שהמדפיס יבין כל מקום שאתה חושב שיהי' עמבוס או זהב

• הוסף לסימניות
פוטושופ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקנער;323860:
רוצה הדמיה של הכריכה? בבקשה:
תודה רבה שימחת אותי רואים את היופי אם לא יותר מדאי קשה הייתי מעונין לראות בצורה כזאת גם את הגב
תודה למפרע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צים פינטעל;323877:
האיך עושים זה שהמדפיס יבין כל מקום שאתה חושב שיהי' עמבוס או זהב
כל שעוסק בזה מבין מעצמו איזה דף זהב וכו' חוץ מזה כתבתי למטה בעמוד

• הוסף לסימניות
ישנו בידי מכשיר שנקרא אומניכרום המסוגל לתת הטבעה בזהב אמתי כמו של כריכה אמתית. ניתן לעשות בו שימוש כשההשקעה נחוצה או כדאית.

• הוסף לסימניות
ישר לגלופות...

קבצים מצורפים

• חזית.jpg
    KB 402.6 · צפיות: 22
  • גב.jpg
    KB 84.5 · צפיות: 25

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה