שיתוף כשדיוקן הבבא סאלי הגיע לבנו הבבא ברוך אבוחצירא שליט''א.........

• הוסף לסימניות
הרב רונן גרוס מרמת הגולן הגיע אלי עם בקשה מרתקת:
"כתבתי ברכה מיוחדת בחרוזים לבנן של קדושים בבא ברוך אבוחצירא בנו של הבבא סאלי זצוק''ל,
ברכה שנכתבה לאורך שנים, מלאה לב ורגש,
ומעוטרת בתוכן המכתב שהתכתבו בינהם הבבא סאלי והרבי מילובביץ' זי''ע
אני רוצה לעצב את המכתב עם ציור של שניהם
ולהעניק לבבא ברוך שליט''א לרגל הילולת הבבא סאלי בסימן 40 שנה."

כ''כ התרגשתי, גם מגודל המעמד,
וגם כי את הרבי מילובביץ' ואת הבבא סאלי ציירתי באופן אקראי באותו סגנון,
הדפסתי לו על זכוכית מחוסמת פנורמית וכך יצא כ''כ מתאים וכ''כ מיוחד.

לבקשתו ולשמירה על זכויות יוצרים חלק מתוכן המכתב החסרתי, וחלק השארתי לטעימה.
זה כתוב בחריזה פיוטית שווה קריאה!

הודיה בושארי-בבא סאלי.JPG

הרב גרוס גם שיתף אותי בתמונות:

Screenshot_20240305-153017~2 (2).png
Screenshot_20240305-153323~2 (1).png

מכתב התודה אף נכתב בצורה מיוחדת:

רונן גרוס.JPG

אני כאן להגשמת כל חלום:)
ומה החלום שלכם??

קבצים מצורפים

• שיתוף הודיה בושארי.pdf
    KB 453.3 · צפיות: 70
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הילולת הבבא סאלי מתקרבת, שבוע הבא ביום ראשון בעזרתו יתברך
ראשית: מוזמנים לעירנו הקדושה נתיבות. רואים ניסים וישועות עין בעין.
(לפני 3 שנים בהילולה התפללתי לזכות בבן והבטחתי לצדיק שאקרא לו על שמו, ואחזור להודות, וזכינו באותו חודש בבשורות טובות, וכמובן חזרנו להודות בציון עם יותר מ20 נשים שאמרו ''נשמת'' וקראנו למתוק שלנו ''ישראל'' על שם הבבא סאלי!)
שנית: הציור שלי מפאר בתים רבים, לזכות היא לי.
רוצים גם?
הבבא סאלי -איור דיוקנאות הודיה בושארי (1).JPG

הציור מודפס על זכוכית מחוסמת בכל גודל שתרצו, משלוחים לכל הארץ.
הנה ציור שהודפס מתנה לאישה בגודל 100-70, כל פעם שהיא פוגשת אותי היא אומרת לי שכל מי שנכנס לבית עומד 5 דקות המום ומרוגש מהציור המפואר:)
בבא סאלי (2).JPG

• הוסף לסימניות
איזה מטורף!
מרגש ומעורר השתאות!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה