כללי כשהלוגו נוסע... מיתוג לחנות האופניים ממול בית פרוג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ת'כלס;1641515:
לוגו יפה!
אולי להוריד את הרגל מהאדם יהפוך את זה לפחות כסא גלגלים?

(כי גם ככה הרגל שלו בצד ולא קדימה, לא?)

בעיני בדיוק להיפך
זה עוזר לראות שמדובר באופניים

לדעתי עכשיו הרבה הרבה יותר טוב
גם הצבע עשה לו טוב
גמני מצטרפת לדעה לנגוס ב-I כמו שנגסת ב-G כך האופניים יהיו במרכז
החשמל לדעתי מיותר לחלוטין.
ואולי קו שמחבר בין הגלגלים ג"כ יוסיף

• הוסף לסימניות
הלוגו יפה מאד
מפריע לי שיש במה כל כך גדולה בשביל שאר הטקסט שרק מסרבלים את הלוגו
שים רק שורה קצרה וקטנה של מלל מתחת ללוגו בגודל של הלוגו

• הוסף לסימניות
אני קראתי את זה Gooik...

עצם זה שהאות O והאות B בפונט מסויים שונה מהשאר נותן תחושה שכתובה אותה אות,

בקיצור,
בעיני (תרתי משמע), זה לא קריא

• הוסף לסימניות
אהבתי את תוספת הפלאג!

המענה די מאוחר, אך עתה התפנה לי זמן להשתעשע בכך מעט.

אם זה יעזור לך, הנה הרעיון אליו התכוונתי (מבוסס אגב על הפונט גות'הם, זה 'בער' לי לנסות את הלוגו עם הפונט הזה, אלף סליחות אם מתפרץ אנוכי אל דלת פתוחה).

זו דוגמא סקיצתית לחלוטין, ואולי אף אופנועית יתר על המידה (משקל אחד פחות היה מניב תוצאה קרובה יותר לאופניים), ועדיין, אולי זה יעזור לך.

אם לא, תרגיש חופשי להתעלם :)

בהצלחה מ"מ!

• הוסף לסימניות
יאיר, ראשית אינך מתפרץ לדלת פתוחה אלא רוכב על אופניים בתנועה....

שנית, פעמים שאין אתה רשאי להתעלם, ואכן יש משהו יפה יותר במה שעשית אלא שזה נראה יותר אופנוע, בכו״א הנה התוצאה הסופית והמפתיעה, הורדתי את החשמל כי זה הפריע לי ובטאתי את ענין החשמל בדרך אחרת...

קבצים מצורפים

• Region capture 109.png
    KB 119.9 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
עכשיו הוא נראה רוכב אופניים
מה שחשמל עושה לבן אדם

• הוסף לסימניות
פשוט מעולה.

תוספת הברק זו הברקה של ממש. שום דבר אחר לא עולה לי מלבד אופניים חשמליות. בול פגיעה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה