כשכולם עוד ישנים

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 636.8 · צפיות: 34
  • 3.jpg
    1.2 MB · צפיות: 35
  • 2.jpg
    KB 389.7 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
זו הילדה בת 13 עם המצלמה?
פשוט מטורף.

נראה לי כדאי לנסות דרך לחשוף אותה לסגנונות צילום מורכבים יותר (כולל שימושים בתאורה מלאכותית)

התמונה האחרונה מצוינת++ לא סגורה על המרכוז.

• הוסף לסימניות
תמונות יפות של חופש
חבל שבאחרונה הפוקוס על החול שלפני השמשיה ולא על הילד

• הוסף לסימניות
יש לה את זה,זה ברור!
תמונות מקסימות...

• הוסף לסימניות
תמונות יפות,
תאורה מפוזרת של לפנות בוקר.
העמוד השני חביב מאד.
הייתי שמחה לראות גם יותר הבעות ופנים של הילד.
לעמוד א' לא הייתי ממליצה שבתמונה הגדולה לא יראו אפילו עין אחת שלו (כשמסתובב לאחור),
תמיד מעניין יותר לראות את פני המצולם, ותמונה מאחור יכולה לעמוד בצד ולהוסיף עניין, לא חושבת שכדאי לה להיות מרכזית.
התמונה השלישית יפה ומפתיעה. אולי כדאי היה למקם אותו בשני שליש ולא במרכז.
בהצלחה הלאה.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות וההערות המחכימות
נעימה- יש עוד תמונות שרואים אותו מקדימה, מה שכן בתמונה הראשונה רואים לו מעט מהעין, אהבתי את המבט
בהמשך היא תעלה עוד..

תמשיכו להאיר

המצלמה לא זזה מהיד

• הוסף לסימניות
ממש מוכשרת.
באיזו מצלמה היא מצלמת?

• הוסף לסימניות
נפלא!

• הוסף לסימניות
בקולאז' השני
התמונה העליונה הקטנה עם הכף חול
נראת לי תמונה מצויינת, הייתי שמה אותה בגדול יותר

וכל הכבוד לילדה! נראה שהיא שולטת טכנית יפה מאוד ויש לה תפיסות מוצלחות מאוד
כדאי לא להתקבע רק על הסגנון של הצילום ילדים הסטנדרטי שרץ, וגם כמו שיונה יונה כתבה לחשוף לעוד טכניקות וסגנונות.

• הוסף לסימניות
השקעה- בינתיים היא מנסה ומתחילה ולכן היא יותר הולכת על טכניקות רגילות יותר ומתאמנת עליהם שהם יהיו טובות,
אם יש לך דוגמאות או רעיונות לטכניקות שונות שהיא יכולה לעמוד בהם, נשמח לראות.

NC- היא מצלמת במצלמה של D70 קנון,
יעל

• הוסף לסימניות
איזה חמודות נראה שאתן כובשות יעדים.
אז בים הייתם. - V
מה היעד הבא?
אני נהנת מהשיתוף פעולה של האמא והבת.
כל הכבוד!
והתמונות ממש יפות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה