Gmail כשכותבים באנגלית בגוף המייל, הטקסט קופץ לצד שמאל.

• הוסף לסימניות
וכשקולטים שזה באנגלית ומוחקים את הכתב, ומעבירים לעברית, עדיין הטקסט בצד שמאל אפילו שהוא בעברית. ורק אם מוחקים עוד עד הסוף. זה חוזר לימין.

זה לא מאוד מפריע לי, אבל זה קצת מציק...
האם יש לזה רעיון? שהכתב יקפוץ מיד לימין.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות במקש ימני בעכבר לשנות כיוון כתיבה

1732738628302.png

• הוסף לסימניות
CTRL + Shift

• הוסף לסימניות
יש אפשרות במקש ימני בעכבר לשנות כיוון כתיבה

צפה בקובץ המצורף 1833069
זה עוזר חד פעמי לאותה השורה בלבד.... ואני רציתי לחסוך את הפעולות הנוספות
זה אני יודע איך מחליפים, רק גם אחרי שהחלפתי מאנגלית לעברית ומחקתי את הטקסט באנגלית, עדיין הסמן נמצא בצד שמאל, ורק אם אני ימחוק עוד זה יקפוץ חזרה לימין. אחרת, הכתב בעברית ישאר בשמאל רחוק רחוק.

• הוסף לסימניות
זה אני יודע איך מחליפים, רק גם אחרי שהחלפתי מאנגלית לעברית ומחקתי את הטקסט באנגלית, עדיין הסמן נמצא בצד שמאל, ורק אם אני ימחוק עוד זה יקפוץ חזרה לימין. אחרת, הכתב בעברית ישאר בשמאל רחוק רחוק.
אם תופסים את הטקסט ואז עושים - זה מעביר גם את הטקסט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה