כשלא מתחשק לבשל

• הוסף לסימניות
ממש לחוש את אוירת הבישולים והמטבח. עם תאורה צידית ודרמטית. לא מפריע לי הצפיפות שבראשונות. זה סיפור המטבח כאן. תמיד בהכנות יש צפיפות ובלאגן. זה חלק מהביטוי. הכי התחברתי לראשונה השלישית והרביעית [שהם די דומות].
לטעמי האחרונה הכי פחות מענינת ונראה לי שלכן שמת אותה אחרונה.

• הוסף לסימניות
חלום.

לרוץ לקנות 3 מסגרות עץ בסיגנון וינטאז' ל3 התמונות הראשונות ולתלות באיזו נישה במטבח.
במחשבה שניה, בטח אם היית רצה לעשות את זה כל פעם שהיו יוצאות לך תמונות אוירה טובות במטבח היית צריכה יותר ממטבח אחד :)

• הוסף לסימניות
בהחלט סט יפיפה!
מיוחד. אני, הייתי תולה על הקיר בלי לחשוב פעמיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1779325:
קומפוזיציה, מינימליזם.

בסגנון התמונות האלה אנחנו דווקא לא מחפשים מנימליזם
אלא להעביר אווירה של בישול. מטבח. אמצע עבודה ולכן יש יותר כלים
ואביזרים ברקע. כאילו נכנסתי למטבח ממש באמצע הבישול.
דווקא התחלתי לצלם רק פריט אחד. רציתי תמונה של צלחת עם ביצים וזה הכול...
ויש לי כזו תמונה אעלה אותה אחר כך בשבילך.
אבל בהמשך הרגשתי שאני כן רוצה כאן בישול ועבודה במטבח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shosh22;1779943:
בסגנון התמונות האלה אנחנו דווקא לא מחפשים מנימליזם
אלא להעביר אווירה של בישול. מטבח. אמצע עבודה ולכן יש יותר כלים
ואביזרים ברקע. כאילו נכנסתי למטבח ממש באמצע הבישול.
דווקא התחלתי לצלם רק פריט אחד. רציתי תמונה של צלחת עם ביצים וזה הכול...
ויש לי כזו תמונה אעלה אותה אחר כך בשבילך.
אבל בהמשך הרגשתי שאני כן רוצה כאן בישול ועבודה במטבח.
לא רואה סתירה בין מינימליזם, לבין העברה של אווירה של בישול.

• הוסף לסימניות
יפה לגמרי.
פחות אהבתי את המפית המקומטת במיוחד בתמונה עם המשקל היא נראה לי מיותרת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ShBracha;1778239:
ואני חשבתי שמצלמים אוכל קר, הלא כן
אבל בעצם... אפשר לחמם.
בחיים לא, אוכל קר נראה קפוא ונוקשה, אין מצב, אם כבר, אז לפעמים מצלמים אוכל לא עשוי מספיק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה