כשעושים מה שאוהבים בשביל מי שאוהבים...

• הוסף לסימניות
מדהים ויפיפה!!!
החידושים שלך כל פעם.. זה משהו!
מטורפת.
הסוודר מטורף.
והכי יפה התוית!
עושה את זה מושלם לגמרי
מוכשרת!
זה מיוחד מאוד!
מיוחד מאד!
מוכשרת!
כל הכבוד על המרץ!
וואו!! מדהים!!
ממש אהבתי....!
איזה כיף לך שאת יודעת לסרוג....
תודה, תודה, כיף שאהבתן
מדהים.
הסריגה שלך מדוייקת להפליא.
והעיצוב ממש יפה.

(בטוחה שלא שלפת לנו תמונה מנקסט ? ;) )
תודה,
אם את מוצאת בנקסט שלחי לי קישור אני יזמין לשאר ;)

• הוסף לסימניות
קידישיק קטן עליך!
את כל כך מוכשרת ומגרה...
בטוחה שלא בא לך לפתוח איזה קבוצה ללמד?....:rolleyes:

• הוסף לסימניות
קידישיק קטן עליך!
את כל כך מוכשרת ומגרה...
בטוחה שלא בא לך לפתוח איזה קבוצה ללמד?....:rolleyes:
תודה
בעבר לימדתי, אולי בהמשך החורף אפתח שוב קבוצה
כרגע אני שבוע וחצי אחרי לידה....

• הוסף לסימניות
כבר חשבתי העלית פה את התמונות ניובורן שעשינו:)
מוכשרת אחת!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אין דברים כאלה!!!
תודה, מאחר ואני תמיד עובדת על מספר דברים במקביל לא יודעת לאמר כמה זמן בדיוק, היה על המסרגות באזור השבוע וחצי
אלופה!!!
איך כ"כ מהר? סריגה ב-2 זה עבודת נמלים
תודה
בעבר לימדתי, אולי בהמשך החורף אפתח שוב קבוצה
כרגע אני שבוע וחצי אחרי לידה....
מזל טוב!

• הוסף לסימניות
מזל טוב.... רוב נחת יהודית.
תמשיכי לפנק את הפיצי (ואת האמא :) )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה