כשפרוג בוחרים פרזנטור =)

• הוסף לסימניות
ככה נראית התמונה שלי שבוע אחרי שההודעה הראשונה הגיעה מטובי דיקמן =)

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שיש לך עדשה כזאת:)

• הוסף לסימניות
קיבלת את העדשה מתנה תמורה לדוגמנות ;):)
אני ישקול את זה גם :p

תמונה יפה!
מי צילם?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, בהצלחה חיים!
(הסתכלתי מקרוב, וחיפשתי תדפיס מהבנק שיאשר זאת.. ;) )

• הוסף לסימניות
זאת תמונה אמיתית ?
משום מה נראה שאתה מחזיק את העדשה מידי בקלות יחסית לכובד ..

• הוסף לסימניות
צלם צילם צלם :D

• הוסף לסימניות
150-600? מי משתמש בלילה עם כזו עדשה.

בכל אופן תצליח!

• הוסף לסימניות
כל הכבוד!
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוטו טופ;2219346:
זאת תמונה אמיתית ?
משום מה נראה שאתה מחזיק את העדשה מידי בקלות יחסית לכובד ..

לי זה נראה שכל החלק האחרון של העדשה מודבק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;2219668:
לי זה נראה שכל החלק האחרון של העדשה מודבק.

לא שמעת על עדשת RPG ?!

וחיים, שאפו/סחתיקה/יאסו.
אם פנו אליך לפרזנט את פרוג, אתה בטח אלוף.

• הוסף לסימניות
שאפו!! איזה כייף !! תצליח!!

• הוסף לסימניות
מגיע לך!!
אחלה פרזנטור!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה