כשרות של מלון יפה נוף ערד

• פותח הנושא go
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יהושע, הרב כהן פרסם שאינו אחראי שם.
יכול להיות שהמוצרים אותם מוצרים והכלים אותם כלים והכשרות רבנות ערד.
אבל לא כולם סומכים על זה.

• הוסף לסימניות
יהושע
בעלונים היה מפורסם פרסומת שלהם עם שם אחר
וכתבו נוף ערד לשעבר.

• הוסף לסימניות
אני כותב לכם דברים כהווייתם.
המשגיחים הינם יראי שמים וחרדים לדבר ה'.
יש להם נסיון בעבודה בהשגחה במלונות.
המנהלים מעוניינים שהקהל החרדי ימשיך להגיע כמו שהיה מימים ימימה,
ומשקיעים מחשבה רבה כיצד לישם זאת.
הם יודעים טוב, שאם הם רוצים פרנסה - הם צריכים לדעת את הצרכים של הקהל שנוהג לפקוד את המלון, ולנהוג לפיו.

• הוסף לסימניות
אני לא חושב שבלי רב ראוי ומומחה שנותן הכשר אינני חושב שהציבור שהיה מגיע לשם ימשיך ויבוא וחבל להם לשגות באשליות
אגב אני אישית סובר ואני מאמין שיהיו עוד שיזדהו עם זה שלא יכול להיות שהרמה הכשרותית נשארה גבוהה בלי רב ראוןי שדורש את זה

• הוסף לסימניות
בררתי טוב
המלון לא באותה רמת כשרות בכלל
אין סיבה להביא אנשים למלון ע"מ להחזיר אותם הביתה במפח נפש המלון במקום רחוק
המלון רחוק מלהיות כשר למהדרין וחבל הם יפסידו הרבה
לא כדאי להטעות אנשים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PROSARAD;901546:
אני כותב לכם דברים כהווייתם.
המשגיחים הינם יראי שמים וחרדים לדבר ה'.
יש להם נסיון בעבודה בהשגחה במלונות.
המנהלים מעוניינים שהקהל החרדי ימשיך להגיע כמו שהיה מימים ימימה,
ומשקיעים מחשבה רבה כיצד לישם זאת.
הם יודעים טוב, שאם הם רוצים פרנסה - הם צריכים לדעת את הצרכים של הקהל שנוהג לפקוד את המלון, ולנהוג לפיו.

בעלה של חברה שלי משגיח שם -עבד שם גם לפני העברת הבעלות.
הוא בעצמו אומר שהדרישות שונות.
זה לא קשור ליראת השמים שלו.

• הוסף לסימניות
לתשומת לב !!!!!!!!!!

היום התפרסמה בעיתונות הודעה מטעם הרבנות הראשית בערד שהוסרה ההשגחה שלהם!! ידע הציבור ויזהר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה