מידע שימושי כשרות תרופה מסויימת לפסח- דחוף!

• הוסף לסימניות
ADKq_NYUii34qWl8cey0bXWfBa9OgysQIVU4oOTKyKDknynQZxBYHrm4OZYKfaXverVYtRuOHT6HeO44ZslfxOXfIMN_ZHtPZKdrvBrcyS9-S58lvZu6q_T01QBvRx-Fu7InYWgXoKroFTftODSidU2l8eBopVKbWNFG29sUzxW1kzpz630g6skiEwm3arG_-6ixZzVKnnwTNOgFJ7P1TVeShxbOWalRiU-aSF22kzMfithQacomaZquMwImSb2mbm0=s0-d-e1-ft

קבצים מצורפים

• תרופות תשפד.pdf
    1.4 MB · צפיות: 78
  • הוסף לסימניות
0732490578 קו התרופות לפי בר קוד
אני צריכה לברר על תרופה מסויימת.
פרגבלין של חברת טבע 150 מ"ג
ואל תגידו לי שזה לא מופיע- כי ראיתי,
אמרה לי מישהי שמחזיקה גמ"ח תרופות שחברות ישראליות לא מייצרות כבר כמה שנים תרופות שלא מאושרות לפסח- ואני לא רואה שהתרופה מופיעה בחוברות של תשפ"ד,
אם יש מי שיודע ויכול לעדכן אותי האם כשר- אני אודה לו מכל הלב...

• הוסף לסימניות
אני צריכה לברר על תרופה מסויימת.
פרגבלין של חברת טבע 150 מ"ג
ואל תגידו לי שזה לא מופיע- כי ראיתי,
אמרה לי מישהי שמחזיקה גמ"ח תרופות שחברות ישראליות לא מייצרות כבר כמה שנים תרופות שלא מאושרות לפסח- ואני לא רואה שהתרופה מופיעה בחוברות של תשפ"ד,
התרופה הזו לא נקראת גם ליריקה?
בכשרות לפסח זה מופיע וזה כשר!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
הקובץ שהעלו פי די אף חסום לי
פרנטל כשר לפסח?
מה המספר שאפשר לברר?

• הוסף לסימניות
רשימת התרופות שאין בהם חמץ
לפסח תשפ"ד להורדת החוברת
לחץ כאן
ADKq_NbTxMIpfZEKI5kUC1bbmwbnW7zKzncMPR-VT5ilPmo7ZtuGA0N9YUgU8GmVqiWKeEeWS8ZDbdNrZX_d7ePR3aeVAcVVI4mhnZorcv6eeGVPrPWnlV_VoxLt3Snl4xft5HOPaCDFVlLtfpk8Hd0miY1vbfy_yk-VOiXGBibAPYSfvcgSmaubhDjjF7MmnRDf1MMLFrMkjm6QSbGsg2aq8zmKCbxuA82GFx6K_5qUOnO_yL7h0fJ-FK02iweViSw=s0-d-e1-ft

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זה לא משנה החברה
התרופה היא אותה תרופה מאותם חומרים
מאיפה המידע?
אז מדוע בחוברות התרופות הכשרות לפסח רשום את שם החברה בצמוד לתרופה?
אגב, התרופה היא אבקה המצופה בציפוי פלסטיק, ולא כדור קשה, ראיתי שיתכן שהציפוי בעייתי.
לגבי ליריקה- אני שאלתי את הרופא והוא אמר שהתרופה כשרה ומו"ה אמר לי לסמוך על תשובת הרופא.

• הוסף לסימניות
טיפות סלע- מישהו מכיר?
איפה אני יכולה להשיג מידע על כשרות לפסח?
זו לא תרופה או ויטמינים רשמיים, ברקוד וכדו
זה תוסף שנמכר בחנויות טבע, חברת "מיקרוטבע"
אשמח לעזרה
תודה

• הוסף לסימניות
מאיפה המידע?
אז מדוע בחוברות התרופות הכשרות לפסח רשום את שם החברה בצמוד לתרופה?
אגב, התרופה היא אבקה המצופה בציפוי פלסטיק, ולא כדור קשה, ראיתי שיתכן שהציפוי בעייתי.
לגבי ליריקה- אני שאלתי את הרופא והוא אמר שהתרופה כשרה ומו"ה אמר לי לסמוך על תשובת הרופא.
ככה זה בתרופות,
כשיש 2 תרופות בחברות שונות, אין הבדל בין אחד לשנייה.
תשאלי כל רוקח
הרבה בריאות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה