כששחקני קולנוע נפגשים ליצירה חרדית...

• פותח הנושא 2OR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
http://youtu.be/Ba-3pm_Liso?hd=1

קישור לטיזר שקדם לטריילר:
http://youtu.be/HDdxs3_BQe8?hd=1

מה דעתכם על איך שהסרט הזה נראה? לדעתי הוא מבוצע באיכות ובהשקעה שעוד לא נראתה בציבור שלנו.
ובכלל, על הגישה החדשה של הקרנות בלבד (אצל בנות זה קיים מזמן, אבל אצל בנים, זה נראה לי די חדש)

גילוי נאות:
יש לי קשר קלוש בסיוע לתסריט.

• הוסף לסימניות
נראה איכותי!!!
אם מישהו יודע על הציוד שהם השתמשו בצילומים
אשמח לדעת!!!

• הוסף לסימניות
אדיר !!!
רמה אחרת לגמרי
להבדיל מסוג סרטים מסוימים שנותנים להם שם בסגנון לולב הגזול 2 או מצווה קטלנית 3 והאיכות ממש : חורבן הבית 4 :D

• הוסף לסימניות
סוף סוף, העיקר שהיוצרים האחרים יתמלאו קנאת סופרים, ולא יחסכו שקל וחצי...

• הוסף לסימניות
סרט קודם שלהם

לסרט הקודם שלהם (אפריקה) הייתי נותן ציון :
צילום: סביר
עריכה:סביר- (היחידים בשוק החרדי שהשתמשו באפטר גלוי)
בימוי: טעון שיפור
תסריט:כמעט טוב
עלילה: מספיק.

חבורה צעירה שעובדת עם הרבה אידיאולוגיה -
משהו שכמעט אין ביוצרים/בסרטים בציבור שלנו

אולי יש סיכוי.....

• הוסף לסימניות
גם גרובייס השתמשו קצת באפטר.... ברמה מאד נמוכה!

• הוסף לסימניות
פרטים על המצלמה יש למישהו?

• הוסף לסימניות
הסרט צולם ב sony F3 עם עדשות zeiss 35MM PL mount

• הוסף לסימניות
כן, אולי לא לכולם ידוע, אך נראה שdor עומד מאחורי הפרוייקט הזה..
ישר כח!
איך אפשר להשיג את זה או שזה יהיה רק בהקרנות?! :confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קליפ;557425:
כן, אולי לא לכולם ידוע, אך נראה שdor עומד מאחורי הפרוייקט הזה..
ישר כח!
איך אפשר להשיג את זה או שזה יהיה רק בהקרנות?! :confused:
זה נראה שפותח האשכול ביים את הסרט וDOR צילם אותו.(ניחוש)
חלק מהצילומים נעשו ליד הבית שלי (אם זה הסרט הזה..), והציוד - קשה לפספס את המדבקה של אוטופיה..
אני באופן אישי לא סובל סרטים ישראלים(כולל חרדים), אבל הילד שלי הקטן בטוח יהנה ממנו, אז שיהיה לכם בהצלחה ותמשיכו עם המוטיבציה הזו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosale;557429:
זה נראה שפותח האשכול ביים את הסרט וDOR צילם אותו.
חלק מהצילומים נעשו ליד הבית שלי (אם זה הסרט הזה..), והציוד - קשה לפספס את המדבקה של אוטופיה..
אני באופן אישי לא סובל סרטים ישראלים(כולל חרדים), אבל הילד שלי הקטן בטוח יהנה ממנו, אז שיהיה לכם בהצלחה ותמשיכו עם המוטיבציה הזו

לאן התדרדרנו? :eek:
לצורך האמינות והדיוק השתדלתי וכתבתי מראש את השורות הבאות כדלהלן:

גילוי נאות:
יש לי קשר קלוש בסיוע לתסריט.

אך מכאן ועד לזכות אותי בבימוי הסרט... נו, לא רע... אבל חבל, זה לא אני. כך שאת הקרדיט נא לתת לאנשים שמגיע להם. :p

בכל אופן עד כמה שידוע לי הציוד הושכר מ on air.

• הוסף לסימניות
ראיתי את הפרומו המלא...

בהחלט שיפור גדול!
אבל... בהחלט יש אין לאן לשאוף, הן מבחינת בימוי, הן מבחינת זויות צילום, שאולי יותר מקצועיות אבל לא תמיד משרתות
את הסצנה נכון, ובעיקר מבחינת העריכה (לפחות של הפרומו..)

אבל- ב"ה!
יש התקדמות בהחלט..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה