כללי כשתגדל תבין???

• הוסף לסימניות
כשתגדל תבין...:)

• הוסף לסימניות
סתם קישוט...
מה, לא יפה???

• הוסף לסימניות
אברוש, הוא שואל את אלו שגדלו כבר בינתיים :)

• הוסף לסימניות
ונתנו, אתה לא צריך להכין טשולנט?

• הוסף לסימניות
זהו שלחצתי. הופיע לי באנר כזה עם כל מיני דברים וכיתוב גדול על הצטרפות ל'פרוג זהב' כדי להתקדם ולגדול, משהו כזה.

היות שאני חדש כאן, אשמח אם מישהו יסביר לי מה כרוך בהשתתפות במנוי זהב לפרוג, ומה זה נותן לי. בינתיים אני רואה שיש לי כאן מכל טוב ארץ מצרים בלי שום מנוי זהב...

תודה חברים.

• הוסף לסימניות
אל אף שאיני מנוי "זהב (עדיין) אומר לך משהו "מכחול" ל"כחול".

חוץ מכל:
הקופונים
ההטבות
האתר
האימייל
השרת
צפייה בלעדית ב:
הרצאות מרתקות
מי מחובר
וכו' וכו'
כשתזדקק באישון ליל לתשובה מדוע הפוטושופ "מעצב(ן)" וחבר יקר יעזור לך, ולמחרת תצטרך תמונה מסויימת וחברים יסייעו בעדך, ולפני שתשלח מודעה שכמעט ותבייש אותך החברים כאן 'יצילו' אותך,
או אז תבין כי 30 ש"ח הם מעט מאוד מכדי להודות למלאכים הנפלאים שעושים הכל בהתנדבות כדי שאתה תצליח.

ולא, אף אחד לא צריך טובות,

לתת זה לקבל !

• הוסף לסימניות
אתה נשמע ממש משכנע, בפרט שאתה 'כחול' (פתאום שמתי לב שיש 'כחולים' ויש 'זהובים'...), אבל עדיין לא ברור לי מהן כל ההטבות שאתה מדבר עליהן.
ftp, הבנתי, אכן שווה בפני עצמו 30 ש"ח, מה זה אתר? אני מקבל אתר פרטי??

מה זה הקופונים? שווים משהו?

מצד שני, אני מסכים איתך שראוי היה שכל אחד ישלם 30 ש"ח על כל מה שיש כאן גם בלי לקבל כלום, כי מקבלים פה כל הזמן לפי מה ששמתי לב בימים האחרונים.

שמתי לב עוד דבר מעניין... בהרבה מהמקרים דוקא ה'כחולים' שואלים שאלות ומבקשים בקשות ולמרבה הפלא אלו ה'זהובים' הם המקצוענים שעונים ועוזרים... זה ממש מצחיק... (אולי זה 'מעצבן'....)

אני מתחיל להשתכנע... אבל תן לי את הזמן שלי.
אני אוהב לקבל החלטות (כאלו גורליות.. :) בלי לחץ...

אה, שכחתי. מה איתך אברוש? נאה דורש ונאה מקיים?

• הוסף לסימניות
ת'אמת, למה לא? הגיע הזמן. נו...

• הוסף לסימניות
וואלה?

מזל טוב אברוש נכבד!

כל הכבוד! אכן נאה דורש ונאה מקיים...

מתי יגיע לידי ואקיימנו...

• הוסף לסימניות
מי לפרוג אלי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה