דרוש מידע כתובות להכנסת כלה

• הוסף לסימניות
יש אחד שמלפני שבוע (בערך) התחיל לפרסם בירושלים (אולי בעוד ערים )
שיש ברשותו מאגר גדול של כתובות וכו' - למכירה כמובן .
והוא מוסיף שזה אמין וכו' וכו' ו"לרצינים בלבד" .
הוא רוצה בתמורה 550 ש"ח ולטענתו זה סכום ממש קטן וזה לזיכוי הרבים וכו'
יש משהוא שמכיר את הבן אדם הזה הוא קורה לעצמו מוטי מ.
אני היתי רוצה לקנות כאלו כתובות , אבל אחרי שנפלתי פעם אחת אני לא רוצה שיקרה לי שוב .
האם יש למשהוא מידע - האם זה אמין ,או כמו כולם - עוד נוכל בשוק ...?
לא שאני חושד ח"ו אלא כבדהו וחשדהו ...

• הוסף לסימניות
אני נסיתי להתכתב איתו במייל הוא נראה ממש ...
הוא בטוח בעצמו , מנסה לשכנע אותך עם כל השיכנועים שהא ורק הוא אמין !
כולם שקרנים והוא מכיר אותם אבל הוא לא כזה , ממש לא ! הוא אמיתי לחלוטין ...
הוא שלח המלצות מרבנים שהוא הקליד בעצמו ! :ROFLMAO:
וחוץ מזה אין לו שום הוכחה שהוא אמיתי יותר משאר הנוכלים .
יש לו עוד כמה מכתבי תודה " ממשפחות " שהוא עזר להם ...
שאת זה כל אחד יכול לעשות לבד ...
בקיצור נראה ממש לא משכנע - מרוב שיכנועים .
אני מציע להזהר !!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה