כתובת מייל - עזרונת

• הוסף לסימניות
אני צריכה לשלוח מייל לאיזו גברת, והיא דיקלמה לי את כתובת המייל בזריזות. את הכל הבנתי - אבל מה זו הסיומת 'דוס' או 'דוק' (ואחריו נקודה ו- il)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;672676:
אני צריכה לשלוח מייל לאיזו גברת, והיא דיקלמה לי את כתובת המייל בזריזות. את הכל הבנתי - אבל מה זו הסיומת 'דוס' או 'דוק' (ואחריו נקודה ו- il)
:confused:

• הוסף לסימניות
היא אמרה את הנקודה ואת האי אל...
:rolleyes:

• הוסף לסימניות
לא להתבייש!
להתקשר ולשאול אותה שוב...

• הוסף לסימניות
היא אמרה משהו כמו:"שטרודל ג'ימייל דט קום"?
אם כן הדט זה נקודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaeli;672692:
לא להתבייש!
להתקשר ולשאול אותה שוב...
עשיתי את זה כבר פעם אחת, זו אחת, גרפיקאית של אחת החברות הגדולות שהאף שלה מטייל אי שם במרומים... כשהתקשרתי פעם שניה, היא חזרה על אותו משפט סתום פעם נוספת - וניתקה.
:(
:D
:eek:

• הוסף לסימניות
תגידי לה שלא הספקת לכתוב/ אין לך דף לידך. ותבקשי שתשלח לך sms עם הכתובת.

הדט זה לא נקודה?

• הוסף לסימניות
טוב, אז ככה:
ניסיתי את כל האפשרויות שידוע לי שקיימות בסיומות של מייל, אחד מהם לא חזר - מקוה שהיא קיבלה אותו. (אין כ"כ סיכוי שזה יגיע לאדם זר מבחוץ. מקסימום לנציג אחר בחברה שאני מקוה שיהיה לו מספיק שכל כדי להגיב לי או לה)

תודה לכולם!

• הוסף לסימניות
דט זה הנקודה!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
סד"כ סיומת חברת דוא"ל הוא NET.IL.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה