כתום או צהוב?

• הוסף לסימניות
רותי משגע!!העריכה מדהימה!

• הוסף לסימניות
רותי מושלם וחלומי!!
טוב כשיש גינגים זה לא חכמה גדולה
העיבוד ממש נראה מעולה!

• הוסף לסימניות
הראשונה WOW

• הוסף לסימניות
הי תודה על כל הפרגונים!!
כ"כ אהבתי את התמונות שהחלטתי שאני חייבת להשקיע על העיבוד
התקשקשתי הרבה עד שהגעתי לתוצאה. ב"ה שהצלחתי.

ובשביל להפוך את האשכול גם למקצועי יותר אתן פה טיפ.

כשראיתי את הבגדים הירוקים האלו נהייה לי קצת חושך..
(אני באופן עקרוני לא מבקשת לראות את הבגדים מראש כי תכלס כל אמא מביאה מה שהיא אוהבת אז מה זה יעזור
אני רק קובעת עם מה להתחיל ומתכננת בשטח)
לעניינו, אני אומרת לעצמי מה אני עושה עם כל הירוק הזה בתוך כל הירוק שסביבי
ואני בצילום נותנת מאד דגש ושימת לב לצבעים.
בקיצור החלטתי שאני הולכת על ה"מכולה"
מצב' - שימו לב זה סך הכל איזה מכולה מוזנחת שעומדת שם משום מה...
ובשבילי היא אחלה רקע!
אז זהו.
פתחו עיניים והביטו סביבם כל דבר יכול לשרת אותכם לצילום.
(תכלס את התינוקת כן צילמתי ברקע היער מתוך אילוץ אבל לא יצא נורא כמו שחשבתי מבחינת הצבעים)

תכלס, החפירה עזרה או חפרה?

תמונה המכולה

• הוסף לסימניות
הי איך יכול להיות שלא הגבתי על התמונות האלה?
הן פשוט מושלמות מכל הבחינות!
גם העיבודים מושקעים ויפהפיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה