כתיבה שיווקית

• הוסף לסימניות
אני רוצה לשמוע הצעת מחיר על כתיבה שיווקית

• הוסף לסימניות
טבח, הייתי רוצה לשמוע הצעת מחיר על אוכל;
זבנית, הייתי רוצה לשמוע הצעת מחיר על בגד;
נגר, תוכל לתת לי הצעת מחיר על רהיט?

• הוסף לסימניות
20 ש"ח
רק היום
עד גמר המלאי
ט.ל.ח.

• הוסף לסימניות
אני אורך מקסים.
בלי שגיאוט בכלל, בהתחייפות.
טהיה מרוצה!!!

המחיר שלי הוא 10 ₪ ל-10,000 אמודים, אבל יש הנחות ללקוחות כבועים.
אל תתקשר מחר - פן יהיה מאוחר! :cool:

• הוסף לסימניות
מה התקפתם אותו??????.???????
כולה בחור 'צדיק.'

תמים:eek:

צדיק[מלעיל] תן פירוט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bekki;992405:
מה התקפתם אותו??????.???????
כולה בחור 'צדיק.'

תמים:eek:

צדיק[מלעיל] תן פירוט.

אני לא ראיתי כאן התקפה לא בסך הכל דרך יצירתית להעביר את המסר, שכמו שבמסעדה אין הצעת מחיר עלאוכל אלא על כל מנה בנפרד וכל הדוגמאות שהביאו כך גם בכתיבה שיווקית מחירון. כל עבודה מתומחרת בנפרד,על פי עמודים, לפי הלקוח וכו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosil;993140:
אני לא ראיתי כאן התקפה לא בסך הכל דרך יצירתית להעביר את המסר, שכמו שבמסעדה אין הצעת מחיר עלאוכל אלא על כל מנה בנפרד וכל הדוגמאות שהביאו כך גם בכתיבה שיווקית מחירון. כל עבודה מתומחרת בנפרד,על פי עמודים, לפי הלקוח וכו'.

אם לתת לזה ציון ,
אז יצירתית + ;)

והחתימה שלך... עם כל הפלוסים.
שווה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bekki;993202:
אם לתת לזה ציון ,
אז יצירתית + ;)

והחתימה שלך... עם כל הפלוסים.
שווה.

תודה תודה.
יש לי הרגשה שצלצול אחד לא מספיק...

• הוסף לסימניות
אם תהיה יותר ספציפי אשמח להציע מחיר בפרטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה