כתיבת מודעת פרסום

• הוסף לסימניות
שלום לכולן,
ברצוני לפרסם מודעה בעיתון מקומי ופשוט אצלנו
על היותי גרפיקאית ואני מחפשת רעיון משו קצר וקולע.
(יש לציין שהציבור אצלנו די פשוט ולא רגיל לעבודות ברמה...אז אני רוצה להביע במשפט אחד שהעיצוב שלי הוא לא ברמה שהם רגילים)
השם של "עיצובי" (וי במקום ה-ב)

• הוסף לסימניות
רעיון פשוט וקולע לא מגיע סתם בשלוף, יש לחשוב היטב על העסק והיחודיות שלו, מה הוא מעביר, מי קהל היעד שלו, מה מטרת הפרסום וכו'..... קשה ולא מקצועי להעלות רעיונות סתם בלי אסטרטגיה ברורה.

• הוסף לסימניות
השם משדר לי משהו בסגנון לילדים או לקהל יעד צעיר.

• הוסף לסימניות
אני מצרפת לך מבנה של בריף שפעם הורדתי
תנסי למלות אותו וזה יעזור לך להתמקד

קבצים מצורפים

• מבנה בריף פרסום ללא הסבר.doc
    KB 33.5 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
זה קצת בריף מסורבל לטעמי,
מה שהיא צריכה זה יותר בריף בסיסי הרי עוד לא מדובר פה בחברת שטראוס...
אם את רוצה אני יכולה לשלוח לך בריף שכתבתי כדוג' (אם זה יעזור לך)

• הוסף לסימניות
התכוונתי שתמלא רק את מה שהיא רוצה וזה כבר יעזור לה למקד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה