דרוש מידע כתם מברזל של תינוקות

• הוסף לסימניות
נהיה לי כתם מהברזל שאני נותנת לבן שלי,
למישהו יש מושג איך מורידים????

• הוסף לסימניות
לא כתבת על מה הכתם. על איזה צבע..

פעם הבאה לתת באמבטיה

• הוסף לסימניות
לא כתבת על מה הכתם. על איזה צבע..

פעם הבאה לתת באמבטיה
זה נהיה לי על צבע ירוק זית בהיר,
והכתם נהיה כמה זמן אחרי שהבאתי לו, הוא התהפך על הבטן ורייר זה לא ממש סמיך.
אשמח לדעת איך מורידים כזה כתם, לפני שאני מכבסת פעם ראשונה......

• הוסף לסימניות
לרסס אוקסיג'ן על הכתם.
לחכות 10 דק' ולכבס כרגיל.

• הוסף לסימניות
זה נהיה לי על צבע ירוק זית בהיר,
והכתם נהיה כמה זמן אחרי שהבאתי לו, הוא התהפך על הבטן ורייר זה לא ממש סמיך.
אשמח לדעת איך מורידים כזה כתם, לפני שאני מכבסת פעם ראשונה......
תרססי אנטי קאלק או כל מסיר חלודה אחר
להמתין כמה דקות ולשטוף במים קרים
שימי לב שאוקסיג'ן עלול ליצור כתם בהיר על החולצה

• הוסף לסימניות
לצערי קרה לי על שמלה מהממת של שבת לפני כמעט חצי שנה מאז מלא כביסות כל פעם ריססתי אוקסיגן ולא ירד
תרססי אנטי קאלק או כל מסיר חלודה אחר
להמתין כמה דקות ולשטוף במים קרים
אני אנסה את זה. תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה