כתם של בוץ

• פותח הנושא ntnt
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איך מורידים כתם של בוץ במכנסיים????
יש מה לעשות???
כבסתי ולא ירד אפשר עם עוד משהו להוריד????

• הוסף לסימניות
סנו קל רסס וכבס ביו
לא יודעת על סוג כתם כזה
אבל אני יודעת שהיה לי כתם ששום דבר לא הוריד וזה כן הוריד
הוא חומר שמוריד כתמים עקשניים ביותר
ולא כמו האוקסיג'ן שאותו א"א להשאיר יותר מ10 דקות
הסנו קל רסס ונגב ביו אפשר להשאיר אותו על הבגד עד לכביסה הרבה זמן
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
משהי התנסתה עם בוץ????

• הוסף לסימניות
אני גם אשמח לשמוע. מכנס אחד הלך לפח בגלל הבוץ כי השריתי אותו עם סנו אוקסיג'ן מדי הרבה זמן...
והשני פשוט מוכתם...

• הוסף לסימניות
גם אני מהניכווים...
השבוע ניקיתי כתם בוץ עם סבון מוצק- נדמה לי אסטוניש ואח"כ כיבסתי, כבר לא זוכרת ודווקא ירד, אבל הצבע של הסריג די אבן כך שאני לא יודעת אם היה מוריד מכל דבר.

• הוסף לסימניות
תקשיבי, להבא: לא לנקות ישר את הבוץ! אני יודעת... זה מפתה מאד, אבל! תני לבוץ להתייבש, ואז תקלפי את השאריות שלו מהבגדים. אחרי זה מתחילים את הטיפול עם המסיר כתמים. מתחילת החורף איך שהתחילו הגשמים ואיתם השלוליות הג'ל של וניש קליה מככב אצלי בחדר כביסה. אני משרה את הטרנינג הבוצי עם פקק של הג'ל, ואז מכניסה גם פקק אחד למכונה. סה-טו!

• הוסף לסימניות
אני מנקה עם פיירי, שוטפת היטב, מייבשת ומניחה בכביסה. זה מוריד לי את כל הכתמים.

• הוסף לסימניות
להפעיל את המכונה עם השריה מקדימה , אחרי שהמכונה מכניסה את המים לעצור אותה לכשעה ולאחר מכן להמשיך כרגיל בדר"כ זה יורד

• הוסף לסימניות
כתמים של חול הורדתי בעבר עם השריה של מי סודה, אמנם לפני כביסה אבל נראה לי שכדאי לך לנסות. אין לך מה להפסיד.

• הוסף לסימניות
וניש קליה חזק בהרבה מסנו אוקסיג'ן. להשרות את המכנס ל24 שעות בקליה עם מים רותחים, ואחר כך לכבס. תבדקי שהבד לא עדין מידי, שלא ישחק מהטיפול המסיבי....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה