כתם של שוקו על חולצת תלבושת

• הוסף לסימניות
למישהי יש רעיון יעיל איך להוריד כתם של שוקו שכבר עבר כמה כביסות? (אולי תצליחו להציל את החולצה לפני שאני זורקת.....)

• הוסף לסימניות
לכבס בסבון כלים פיירי עם מים, ולהניח בשמש.

• הוסף לסימניות
העצה הזו עבדה למישהו על כתם שוקו שעבר כביסה?
יש עוד רעיון?

• הוסף לסימניות
אמרו לי חלב.

• הוסף לסימניות
למה לזרוק? מצוין בחורף מתחת לסוודר...

• הוסף לסימניות
אני ניסיתי עם קליה. אחרי 2-3 כביסות משתפר וכמעט לא רואים(על חולצה לבנה)

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו פה-חלב, סבתא שלי טוענת שכל כתם יורד בהשריה בחלב, לא ניסיתי, הרעיון דוחה אותי...

• הוסף לסימניות
חלב זה מדהים אבל רק לפני כביסה. למה זה דוחה? 2 דקות אח"כ זה נכנס למכונה. יש דברים קצת יותר דוחים.

• הוסף לסימניות
לשים על הכתם קליה בנדיבות, להשאיר בצד יום יומיים, ולהכניס למכונה.

• הוסף לסימניות
תודה! אנסה ואעדכן בעז"ה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל ז.;1478321:
תודה! אנסה ואעדכן בעז"ה

כן, וניש קליה ממש עוזר, רק שימי לב שאת משרה מקסימום שעה, תסתכלי על ההוראות שימוש על גבי האריזה כדי שלא ייפגעו לך הבגדים

• הוסף לסימניות
שוקו הוא הכתם החביב אצלנו בבית. לי עובד טיפול נקודתי על הכתם עם הג'ל של וניש קליה ואחר כך תכניסי למכונה עם פקק של וניש. שווה לנסות. אגב! אם כתם לא ירד לגמרי אל תייבשי את הבגד במייבש כי אז זה מקבע את הכתם!!

• הוסף לסימניות
יש תקנה לסדינים עם כתמים של שוקו שעברו כבר כמה כביסות וייבושים במייבש?
:(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה