דרוש מידע כתמי חלודה על סכו"ם

• הוסף לסימניות
הבו עצה בדחיפות!!
כל הסכו"ם שלי מתמלא אט אט בכתמי חלודה. נהיה ממש בלתי אפשרי לאכול איתו :(
איך מסירים???
ניסיתי עם אנטי קאלק להורדת חלודה ואבנית ולא עזר.
מישהו יודע לעזור?

• הוסף לסימניות
את משתמשת במדיח?
כי אני מאז שיש לי מדיח - נהיה לי קצת כתמי חלודה

• הוסף לסימניות
לשפשף קצת עם סקוצ.

• הוסף לסימניות
לשפשף כל אחד עם צמר פלדה (עדין)
מנסיון

• הוסף לסימניות
סודה לשתיה מעורבת במיץ לימון מוריד חלודה.
לא יודעת איך זה יגיב על סכו"ם

• הוסף לסימניות
משהו שלי עזר באופן אישי - חממו כוס חומץ לבן חזק (5% חומצה אצטית) בסיר,תטבלו את הסכו"ם החלוד בחומץ למשך 10-30 דקות, תלוי בחומרת החלודה. שפשפו בעדינות את הסכו"ם עם מברשת שיניים רכה.
שטפו היטב במים חמים וייבשו מיד.

• הוסף לסימניות
משהו שלי עזר באופן אישי - חממו כוס חומץ לבן חזק (5% חומצה אצטית) בסיר,תטבלו את הסכו"ם החלוד בחומץ למשך 10-30 דקות, תלוי בחומרת החלודה. שפשפו בעדינות את הסכו"ם עם מברשת שיניים רכה.
שטפו היטב במים חמים וייבשו מיד.
לטבול בסיר?
או אחרי שהחומץ מתחמם לכבות את האש ולהשרות?

• הוסף לסימניות
גם לי היו כתמי חלודה אחרי שימוש במדיח, אחרי תקופה גיליתי שזה נגרם ממקלף חלוד שהיה במדיח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה