כתמי לורדים על ארונות!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
למי יש עצה לכתמי לורדים על שולחן וכסאות פורמייקה ? על ארונות עץ מלא? על מיטות?
למי יש רעיון איך מנקים אותם ? החדר היה כ"כ יפה ורהיטים מהממים בגוונים סגול שמנת ומה לעשות הקטן השובב (מ)קשקש .
הבו עצה!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
תזהרי מספוג הפלא, הוא מואיד גם את הצבע של העץ/הפורמייקה

• הוסף לסימניות
ומוריד את הברק

• הוסף לסימניות
אלכוהול מוריד בשניות.
אפשר להעזר בספוג הפלא +אלכוהול במקרים קשים...

• הוסף לסימניות
אציטון

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לגבי העצות

אנסה אלכוהול ואציטון מקווה שיעזור. ספוג פלא לא עזר.
לגבי הלורדים הם מוחבאים היטב אבל תמיד הוא מוצא איזה לורד שאיזה ילד אחר השאיר באיזה מדף נידח

ואם כבר יש לי עוד בעיה ברשותכן :
סימנים של גרירת כסאות על רצפת קרמיקה לבנה!!(בשבת היו לי המון אורחים והבאתי כסאות מהמרפסת שמלאו את הסלון בסימנים מכוערים אפורים כאלה) והצילו!!!!!! זה לא מתנקה. . עם ס פלא ניסיתי וזה בקושי ירד אבל מיד הפסקתי כי זה השאיר סימני שפשוף לבנים- הוריד את צבע
מה עושים?

• הוסף לסימניות
בקשר לסימנים על הריצפה לי היה את זה גם. וניסיתי בכל מיני צורות ולא ירד. עד שפשוט שפשפתי את זה עם הנעל שלי, פשוט עמדתי ועם הסוליה שפשפתי את זה וראו זה פלא זה הדבר היחיד שהוריד. תנסי... מה יש להפסיד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה