עזרה לאומית

• פותח הנושא YG&K
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
חברי לאומית בבני ברק
אתם מרוצים? ממליצים לעבור אליה?

תודה

• הוסף לסימניות
?

• הוסף לסימניות
אני מאוד מאוד מרוצה, גם מהרופאים, הזמינות, ההשתתפות (התעמלות,שחיה וכדו') ניסיתי פעם קופה אחרת וחזרתי.

• הוסף לסימניות
בדיוק עברתי,
את יכולה להמליץ לי על רופ' שינים לילדים? משהו שאת מכירה, עם גישה נעימה ומקצועי???
ניסיתי כמעט את כל הרופאי שיניים של ילדים שעובדים עם לאומית בב"ב
היחיד שהייתי מרוצה מכל הבחינות זה ד"ר עמנואל שלם ברחוב ירושלים
(בקשר לקופה עצמה עניתי בפורום נשים, אם יש עוד שאלה ספציפית אשמח לענות..)

• הוסף לסימניות
תודה לכולן!
בקיצור נשמע שמרוצים?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול:
לד"ר עמנואל שלם יש הסדר עם ביטוח תלמידים, יש מי שעשו אצלו השלמת שן קדמית ומרוצים לאורך זמן?

• הוסף לסימניות
יש רופא שיניים מקסים (בלשון המעטה) לילדים שעובד עם לאומית , המרפאה שלו בלוד , מתאים יותר למבוטחי לאומית שגרים באלעד אך מצדיק נסיעה ממרחקים , שמו אהרון איצקוביץ למתענינים

• הוסף לסימניות
יש רופא שיניים מקסים (בלשון המעטה) לילדים שעובד עם לאומית , המרפאה שלו בלוד , מתאים יותר למבוטחי לאומית שגרים באלעד אך מצדיק נסיעה ממרחקים , שמו אהרון איצקוביץ למתענינים
את מתכוונת לכוכב השן ? אני גרה באלעד ואני בלאומית , צריכה רופא שיניים לבת שלי בת 6

• הוסף לסימניות
את מתכוונת לכוכב השן ? אני גרה באלעד ואני בלאומית , צריכה רופא שיניים לבת שלי בת 6
לא זוכרת שקראו לו כוכב השן , זוכרת אהרון איצקוביץ
אבל הייתי שם לפני 4 שנים , אולי הם שינו את הכינוי של המרפאה

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצות לגבי רופא שיניים לילדים בבני ברק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה