לאורך או לרוחב?

• פותח הנושא lyzer
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום וברכה,

אנחנו מרצפים עכשיו את הסלון.
הסלון שלנו הוא צר וארוך. 8.30/3.40
אמרו לי שאם האריח הוא מלבן אז זה יכול "לתקן" בעין שהסלון יראה יותר ריבוע ופחות מוארך.
גודל האריח שלקחנו הוא 60/120

מה שלא הבנתי , בשביל שזה יעבוד, אמורים לרצף את האריחים לאורך או לרוחב.
מישהו יכול בבקשה בבקשה להאיר עיני...

תודה רבה

• הוסף לסימניות
לרוחב.
זאת אומר שבצד של 3.40 יהיו אריחים כל 120 כך תיווצר אשליה של רוחב.

• הוסף לסימניות
השאילה גם האם בצורה של חומה או קו ממשיך.

• הוסף לסימניות
אז באמת, מה עדיף?
חומה או קו ממשיך?
ויש גם אפשרות של מדרגות, לא?
(זה לא פרקט, מדובר באריח דמוי שיש)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודוס;2476508:
לרוחב.
זאת אומר שבצד של 3.40 יהיו אריחים כל 120 כך תיווצר אשליה של רוחב.

שאני חושבת על זה, לא בטוח שזה נכון.
לא מדובר פה על פסי רוחב או פסי אורך, מדובר על הפרופורציה בין האורך לרוחב.
תראו את שני הדוגמאות

קבצים מצורפים

• אורך.jpg
    1.1 MB · צפיות: 118
  • רוחב.jpg
    1.1 MB · צפיות: 107
  • הוסף לסימניות
אני הייתי שמה אריח שלם במרכז הסלון
ומשתי צידיו אריח בגודל זהה 110

קבצים מצורפים

• ריצוף.JPG
    KB 13.5 · צפיות: 81
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלאכי;2476802:
אני הייתי שמה אריח שלם במרכז הסלון
ומשתי צידיו אריח בגודל זהה 110

לא בהכרח. למשל אם יש ארון ספרים על קיר אחד לכל או לרוב האורך, הייתי שם 2 אריחים שלמים ואחד חתוך שנגמר מתחת לארון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה