דרוש מידע לאחר 2 תשובות שלליות למבודד לאחר 10 ימ י בידוד

• הוסף לסימניות
עשיתי 2 בדיקות בהפרשים הנדכרדשים ולפי כל הנחיות
דיבתרי איתם מודים לי שאני זכאית לצאת , אבל באופן רשמי אני לא יכולה,
ואני צריכה למלא טופס מקוון בקשה לקיצור ימי בידוד
רק מה הוא לא יכול לשלוח לי למספר כי הפלאפון כשר,
אז מה,
אז ביקשתי למייל לקח לו לשלוח לי 10 דקות על הקו מייל , ביקשתי ממנו שימתין איתי על הקוה לוודא שהתקבל
אבל הוא אמר שלא אמורה להיות בעיה
כמובן שעד עכשיו כבר שעה וחצי אחרי , אין זכר למייל !

• הוסף לסימניות
משיחה עם משרד הבריאות, אפשר לצאת גם בלי ההודעה.
מתי דיברת איתם?, באיזה הקשר נאמר ...
בכל מקרה זה מה שאני הולכת לעשות ...
פשוט מוגזם לכל הדעות הסחבת והיא עמידה בתנאים מול אזרחים שעומדים בתנאים!

• הוסף לסימניות
משיחה עם משרד הבריאות, אפשר לצאת גם בלי ההודעה.
לא יודע מה וכמה הסיכון, אבל הנציגה שאמרה לך את זה לא באמת יודעת את הכללים. (וזה לא חדש שה"כללים" שם שונים מנציגה לנציגה...). זה מה שכתוב באתר פיקוד העורף:
• אם שתי הבדיקות שליליות, יישלח אישור ממשרד הבריאות ב-SMS או בשיחה טלפונית כעבור 10 ימים מהמגע האחרון עם החולה או מועד החזרה מחו"ל. ניתן לצאת מהבידוד רק לאחר קבלת ההודעה.

• אם מתקיימים כל התנאים, אך לא מתקבלת הודעה ממשרד הבריאות, אסור לצאת מבידוד ויש להתקשר לקול הבריאות 5400*
icon_phone_new.png
לקבלת הנחיות.

• הוסף לסימניות
ראשית כל, ההוראה הזאת לא מציאותית. וזה לא מראה על נוהל תקין.

כי אם עברו 14 יום או 10 אחרי 2 שליליים, לא צריך להמשיך ולעכב אנשים.

שנית, שאלתי בשביל תלמידות, ואמרו לי בפירוש, ביום מסויים, תחזרו ללימודים, שאלתי, אנחנו אמורות לקבל הודעה כלשהי, אמרו לי - לא. ביום המדובר, תחזרו ללימודים וזהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה