לאיפה לשלוח?

• הוסף לסימניות
להיפך, במעון זה הכי קורה - כך לפי מה שלי ידוע.

במשפחתון יש פיקוח הדוק על כל הפרטים, ויכולים לנקוש למטפלת בכל רגע נתון ולהכנס.

• הוסף לסימניות
אוייש באמת בכל מקום יכול להיות סיפורים מזעזעים ומטפלות מהממות,

אני עובדת כבר כמה שנים במעון וממליצה בחום! -כמובן לברר! אבל כמו שכולן אמרו פה יש שם פיקוח לא רק של המנהלת יש כמה מטפלות בגן וזה גם פיקוח אחת על השנייה וגם עזרה-במקרה והגננת צריכה תשומת לב פרטית לילד-שלא מרגיש טוב/פישל בבגדיו וכו יש לה עזרה מגננת אחרת או מהמנהלת,
ומטפלת שרואה מטפלת אחת מרביצה ולא עושה כלום בנידון אשמה באותה מידה כמו זו שמרביצה!!! אין דבר כזה! היום נכנסים על זה לכלא! צריך להזהיר את אותה גננת שידווחו עליה!

במעון הכל מותאם לילדים זה לא בית בהסבת מקצוע... כיור וסבון נמוכים-לא חסרות מטפלות שמדלגות על שטיפת ידיים כי איך תעלי 6 ילדים לכיור גבוהה??

ויש מטפלות/משפחתונים מדהימות ויש מטפלות/משפחתונים שמשאירות את הילד בלול/עגלה בלי להרים בלי להחליף טיטול! ושם באמת מי ישגיח? ומי יספר?

וחוץ ממה נראה לאמא מגעיל או לא יש את הילד ומה מתאים לו? הרבה חברה ומשחקים? קצת ילדים ושקט? מנסיוני רב הילדים מתאימים למעון וממש לא כולם מתאימים למשפחתון...

הבת שלי הייתה במשפחתון תחילת שנה והתחננה על נפשה כל בוקר-דבר שבחיים לא היה לי איתה והמטפלת אחת ה-מומלצות של השכונה! העברתי אותה בר"ה למעון-ובא השקט והשמחה-פשוט לא התאים לה קטן...

אז כל אחת ושיקוליה וההיצע שיש לה ליד הבית...

בהצלחה לכולן!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה