לאלבום דיגטלי

• פותח הנושא shany
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
היי
רציתי לשאול, מישהי ביקשה ממני לעצב לה אלבום דיגיטלי לחאלקה עם תמונות שהיא צילמה, מה הגודל בד"כ שעושים לאלבום חאלקה? כמה עמודים?
ומה המחיר? (עם שיפוץ התמונות....)
תודה :)

• הוסף לסימניות
כשיהיה לך תשובה תעני לי. אני מחפשת אחת לעבוד איתה -
ז"א אני מצלמת והיא על המחשב
תודה.

• הוסף לסימניות
אני בד"כ עושה בגודל 28*20 אבל את יכולה לעשות אלבום קטן יותר 20*15
10-15 דפים- תלוי במס התמונות, (שלא יהיה צפוף מידי אבל גם לא מרווח מידי)

לשאלה כמה לתמחר נראה לי מתאים יותר לעיצוב גרפי

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני מעצבת בד"כ בגודל 20*55 לעמוד כפול.
אם התמונות ביתיות, המחיר לעיצוב אצלי יותר יקר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 1020;969504:
כשיהיה לך תשובה תעני לי. אני מחפשת אחת לעבוד איתה -
ז"א אני מצלמת והיא על המחשב
תודה.

ואני מעונינת בעבודת עיצוב אלבומים
יש לי נסיון רב בצילום וגם בעיצוב
וכן יש לי הפקה של אלבומים דיגטלים איכותים במבחר גדלים
לך ולמי שמעונין המייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
טעות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;970056:
רבקי לא נראה לי יפה להביא אחרת אם הוא אמר לה

אוי, אני רואה שלא הבנתי נכון את השירשור, מקריאה מהירה היה נראה לי שהיא מחפשת מישהי והוא אומר לה - כשתדעי - תודיעי לי אני צריך גם....
את צודקת סליחה אני עורכת

• הוסף לסימניות
גודל 20*55 - פתוח. זה הגודל המכובד לחלאקה. אני חושבת שמי שמשקיעה בלעצב את התמונות אצל מעצבת, מן הסתם תרצה גודל מכובד ולא קטן......
הסטנדרט אצלי הוא 15-17 דפים לאלבום.
הצלחות.
ושבת מקסימה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה