כללי לאלו שמבינים אנגלית...

• הוסף לסימניות
האמת שאני ממש לא יודע אנגלית, ולכן גם לקח לי לעצב את המודעה הזאת הרבה יותר זמן מהרגיל.
דעתכם חשובה מאוד!

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    1.7 MB · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד
באמת נראה סטייל אמריקאי.

• הוסף לסימניות
יפה אבל לפי דעתי תשנה פונטים וצבעים

• הוסף לסימניות
הפונט במכתב - אולי יותר כתב יד
אבל באופן כללי מאד יפה!

• הוסף לסימניות
הצבע הירוק באותיות,לשנות דחוף!!! ואולי גם את הצבע הצהוב במכתב ובמלמטה..

• הוסף לסימניות
מצטרף להערות הנ"ל. הירוק באותיות - לא לעניין.
צריך לעבוד גם על הגוון צהוב-קרם של ה"מעטפה".
וכן לגבי הפונטים.
הרקע מאוד מוצלח! אהבתי.
לגבי הנואמת הראשונה, אולי צריך לכתוב בתואר REBBETZIN ולא REB. כי אולי יטעו בזה.

• הוסף לסימניות
עכשיו זה יותר טוב?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    1.7 MB · צפיות: 86
  • הוסף לסימניות
לדעתי אין צורך לכתוב REBBITZIN, מקובל תמיד לכתוב בקיצור REB. חוצניקים לא יטעו בזה.

(באותיות לא רישיות, כתבתי ברישיות כי לא היה לי כח להחליף שפה....)

• הוסף לסימניות
אני רוצה להעיר שתי הערות לגבי הכותרת
"DONT MISS THIS EVENT!!"
א. אני לא יודע אם בכלל צריך סימני קריאה, אם כן, אז אחד. אם לא אחד, אז שלושה. שניים זה סתם נראה עילג.
ב. באמריקה מקובל בהזמנה או בפרסום לאירוע לכתוב "SAVE THE DATE" (בתרגום חופשי: רשמו לפניכם את המועד) ככה הייתי עושה כשעבדתי עם ארגונים אמריקאיים (OU, הסוכנות)
זה סוג של פניה שמאוד רגילים אליה ומקבלים אותה ככותרת לאירוע חשוב.

בהמשך לנ"ל חשוב לדעתי לשים הרבה יותר דגש על התאריך. להדגיש ולהבליט אותו.
כרגע הוא כמעט בלתי ניתן לאיתור, אפילו הקרדיט כתוב באותיות גדולות יותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה