לאמני הקריקטורות!!! עצה דחופה!!!

• הוסף לסימניות
אני צכה לצייר קריקטורות (רק הפנים) של מורות מתיכון אחד.
בעיקרון אני מכירה את המורות אבל בקושי ויש להם סימני היכר, לכולן יש אותה פאה, כמעט אין משקפיים, ואין לי אפילו תמונות שלהם...
אולי יש כאן מישו שמבין בדברים האלו? מה להדגיש יותר ומה פחות וכו', אפ'פם לא יצא לי לעשות כאלו דברים...
אה, ועוד משו, זה אמור להיות עם כמה שפחות קווים, לכן זה קשה יותר
אני מאווווווווד אשמח לטיפים!
מיליון תודות!

• הוסף לסימניות
אתה חמוד רון אבל מה להגיד? איך אפשר בלי התמונות שלהם?

• הוסף לסימניות
לא צריך את התמונות בשביל עצה כללית:
העקרון של הקריקטורה הוא גם מפתח לעיצוב דמות טוב ובכלל לסגנון מלא הבעה
העקרון אומר לקחת את הפרופורציות של המודל ה 'אידיאלי' של פנים (ואין כזה באמת חוץ מאשר בפסלים וכו'...) ולהשוות אליו את כל המאפיינים- איפה שיש הבדל כלומר איבר בפנים או מרחק בין איברים שנראה קצת קטן/גדול מהממוצע להדגיש את זה יותר ממה שזה. כלומר, בעצם לקחת את מה שהופך בן-אדם להיראות כמו שהוא ולהפוך אותו ליותר דומה לעצמו ממה שהוא (אם אפשר לומר דבר כזה בכלל :rolleyes:)

אפשר לעשות קריקטורה אפילו לחפצים! פשוט משווים את הפרופורציה שלהם לקוביה מושלמת ואיפה שיש סטיה מהפרופורציה מגזימים

הטריק פה הוא לבחור מה לכלול ומה לא כדי שלא יהיה 'רעש' ויזואלי מוגזם (מספר הקריקטורות שאפשר לעשות לאותו אדם משתנה לפי מס' הקומבינציות של ההגזמות שיעבירו את הדמיון).

לפעמים זה מאוד עדין וצריך לחפש טוב ולנסות כמה אופציות

לא להתייאש, להתאמן ולנסות.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אתה נותן לה עצה כללית אבל עצור שנייה... היא צריכה לצייר אנשים אז ראשית כל, תמונה שלהם יעזור. אתה מנסה ללמד אותה לצייר קריקטורה אבל לפי מה שאני מבין, היא לא צריכה שיעור אקדמי אלא לספק בדחיפות את העבודה. לא זכור לי אם כבר כתבתי את זה אבל נראה לי שתמונות שלהם קצת יעזור. ברגע שתקבל אז הטיפים יגיעו. אני חושב שעדיין לא כתבתי שצריך את התמונות... כן? לא?...

• הוסף לסימניות
חלילה לא יובן מזה שאני מציעה לך לקצר ת'דרך
אבל אולי בשביל ההשראה
תכניסי לפוטושופ את התמונה
ותקציני

זה פחות או יותר הרעיון
(ותזדרזי...אין עוד הרבה זמן עד לי"ד...;))
סליחה מראש על הדמויות הם גם גברים וגם מפורסמים פשוט
יש כאלה שיותר ממחישים את הרעיון אבל זה כבר נראה לי לא בסדר להעלות-
הוציאו אותם זוועה

קבצים מצורפים

• 71a3901f396164764f36e56e51a7e5de.jpg
    71a3901f396164764f36e56e51a7e5de.jpg
    KB 14.3 · צפיות: 16
  • d3fd84122672fe3f83b64369b9cce193.jpg
    d3fd84122672fe3f83b64369b9cce193.jpg
    KB 33.1 · צפיות: 25
  • 2a6aac3c8ffae30d07ddc2bf653941f3.jpg
    2a6aac3c8ffae30d07ddc2bf653941f3.jpg
    KB 69.6 · צפיות: 18
  • decdd8ba603e439ddd29f58a236ee40d.jpg
    KB 18.8 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
בכל זאת... החיפוש אחרי האיפיון והסופי. מדובר על המרושע מסוריה... שישלחו כבר תמונות :)

קבצים מצורפים

• assad.jpg
    assad.jpg
    KB 63.8 · צפיות: 23
  • etude-bachar.jpg
    etude-bachar.jpg
    KB 217.3 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
חחחח, מגניב, נראה לי שהבנתי את הרעיון, תודה לכולם!!!!

• הוסף לסימניות
היתה לי עבודה כזו לאחרונה.
עם מורות הענין קצת יותר קשה,
כי א"א לאייר אותם בצורה שלא תחמיא להן...

ואני גם חושבת שבלי תמונות זה קשה מאוד עד בלתי אפשרי.

(אם את רוצה דוגמאות- פני באישי)

• הוסף לסימניות
יש מצב לצייר קריקטורה מחמיאה?
(לא לצייר למצוייר---)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה