לאן נעלם TITLE בCC17

• הוסף לסימניות
ואם מישהו יודע על עוד שינויים וחידושים בCC17 נשמח מאד לשמוע תודה ענקית

• הוסף לסימניות
אף אחת לא משתמשת בפרימיאר CC17???
בבקשה

• הוסף לסימניות
הוא נמצא בחלון הכלים, יש שם אייקון בצורת האות T.

• הוסף לסימניות
אין מילים תודה ענקית איזה קטע עכשיו אפשר להקליט ככה מדהים!!
אולי יש לך גם מושג אם הדרך להחיל אפקטים של טקסט מוכנים באפטר שונה
כי אני ניסיתי כרגיל דרך השחרה של הטקסט ולהכנס ל"בריז" ושלח לי הודעה שמסרב
את מבינה?

קבצים מצורפים

• image.png
    image.png
    KB 118.5 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
זה נמצא בחלון האפקטים בצד ימין

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקצב;n5088881:
אין מילים תודה ענקית איזה קטע עכשיו אפשר להקליט ככה מדהים!!
אולי יש לך גם מושג אם הדרך להחיל אפקטים של טקסט מוכנים באפטר שונה
כי אני ניסיתי כרגיל דרך השחרה של הטקסט ולהכנס ל"בריז" ושלח לי הודעה שמסרב
את מבינה?

זו אמורה להיות הדרך, אבל יש באג בגרסא הנוכחית, חלק מעוד כמה באגים מעצבנים שנתקלתי בהם.
בכל אופן צריך לתת לנו סיבה טובה להתקדם הלאה בגרסאות ולהתקין את החדשה בכל פעם :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה