כללי לאן נעלמו הפונטים???

• הוסף לסימניות
קורה לי באינדיזיין שאני פותחת קובץ קיים שאני הקלדתי בו וכו'
הרבה פעמים כשאני פותחת הוא אומר שחסר פונטים?
וזה מדגיש אותם בצבע ורוד... למה זה קורה? למה? הם הרי ברשימה...

• הוסף לסימניות
תוכנות אדובי הן תוכנות "רגישות" מאוד.
הנה כמה דברים שיוכלו לעזור בפתרון הבעיה:
1. וודאי שכל התוכנות סגורות לפני פתיחת התוכנה, כולל תוכנות אדובי. אחרי שהתוכנה תפתח תוכלי לפתוח את התוכנות האחרות. הסיבה - משום מה (כנראה באג) כשתוכנות אדובי אחרות פתוחות הוא מקצץ בתהליך ייבוא הפונטים ולכן חלק מהפונטים חסרים.
2. ברגע שמקליקים על התוכנה לפתיחה - אסור ליגוע בשום מקש ואפילו לא למזער, פשוט לא ליגוע בכלום! - הסיבה: אדובי קורא את כל הפונטים בעת הפתיחה, ואם "מעכבים" אותו בקריאה ע"י עשיית פעולות אחרות בו בזמן, הוא פשוט מפסיק לקרוא אותם.

אתם יכולים לצחוק עלי, אבל אצלי השיטות האלו עובדות... :)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לי זה קורה לפעמים כשהיה גופן מודגש, למשל, והחלפתי אותו בגופן אחר ע"י סגנון פסקה, אבל הסגנון גופן נשאר מודגש, וכיוון שמהגופן החדש אין לי במלאי מודגש אלא רק רגיל, נוצר לי אצלי בקובץ שאני עצמי יצרתי - גופן שאיננו קיים במלאי שלי.

• הוסף לסימניות
מסכימה עם עפרה, אצלי כנ"ל

• הוסף לסימניות
זה קורה כשנבחר פונט מסוים אבל לא נבחר המשקל שלו

• הוסף לסימניות
קורה לי באינדיזיין שאני פותחת קובץ קיים שאני הקלדתי בו וכו'
הרבה פעמים כשאני פותחת הוא אומר שחסר פונטים?
וזה מדגיש אותם בצבע ורוד... למה זה קורה? למה? הם הרי ברשימה...
גם אני בבעיה זה, [והתשובה איני יכול לקרות (לכאו' בכולם כן)]
ותודה רבה למי שיתנדב לעזור!

• הוסף לסימניות
אין אף אחד מכ"כ הרבה צופים שיודע לענות??? :)

• הוסף לסימניות
אלה שצפו באשכול הזה היו בשנת 2009;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה