לארגן מחדש את המקלדת של האורגן

• הוסף לסימניות
ראו כאן בהמשך הדף רואים השוואה בין המקלדת המקובלת לחדשה, ממש נפלא לדעתי.

• הוסף לסימניות
מה זה השטויות האלו, אחד שמזלזל בכל הסדר בסולמות בנה את זה!
השם ירחם מה שקורה!

• הוסף לסימניות
אני באמצע לעבור על האשכול של MAT, אבל בלי קשר הוא לא הראשון.
מכירים את זה?
כשרואים את מה שהוא עושה שם, מבינים שיש טעם בדברים...

• הוסף לסימניות
מדהים! הבחור חושב מחוץ לקופסה, איפה יופי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dLive;2204787:
אני באמצע לעבור על האשכול של MAT, אבל בלי קשר הוא לא הראשון.
מכירים את זה?
כשרואים את מה שהוא עושה שם, מבינים שיש טעם בדברים...

אתה יכול להעלות את זה? אני חסום.

• הוסף לסימניות
זה סוג של שילוב בין המקלדת שקיימת היום לבין הרעיון של MAT.
האוקטבה מחולקת עדיין לשני שורות ונשמר אותו סדר בין השחורים ללבנים + ביצוע הפיכה בחצי השני של האוקטבה כדי לסדר את החצאים (וזה יוצר חלוקה של 6-6 במקום 7-5), וכדי להקל על התנועה הוא הכפיל ל-4 שורות:
שורה ראשונה - 4 לבנים ושני שחורים.
שורה שניה, שלש לבנים ושני שחורים.
שורה שלישית - 4 לבנים ושני שחורים.
שורה רביעית - שלש לבנים ושני שחורים.

הרעיון הוא שלא מדובר בשורה גדולה ושורה קטנה, אלא כל הקלידים שבכל השורות באותו גודל (גם שחורים).
בקיצור - מדהים.
יש הפרשי גובה בין השורות.
כדי לעלות חצי אין צורך לשנות אצבוע, אלא פשוט להעלות את היד שורה... (תבדקו)
עוד חצי? תרדו שורה לקליד הבא...
הכל באותו אצבוע. רעיון מדהים.
אגב, כתוב שזה הוסרט ב-1986...

קבצים מצורפים

• 4- row janko.jpg
    KB 429.2 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י yd3646;2204143:
מה זה השטויות האלו, אחד שמזלזל בכל הסדר בסולמות בנה את זה!
השם ירחם מה שקורה!

למרוות שדנו על זה בפורום אחר אני רוצה הבהרה על הציטוט הלא מנומק הזה!!!.

• הוסף לסימניות
מסכים ש Janko Keyboard יותר חכם משלי.

אבל לדעתי זה כבר הופך את הכלי למשהו אחר.

יותר יהיה קל מבחינה פרקטית לייצר אורגן כמו שאני תכננתי. לפי מה שבדקתי איך האורגנים מורכבים. אפשר לתכנן ולצקת פלסטיקים חדשים ולהרכיב אותם על אורגן קיים. בלי לשנות כלום בתוכו.

• הוסף לסימניות
קדימה לחנויות

נכתב ע"י mat;2206319:
מסכים ש Janko Keyboard יותר חכם משלי.

אבל לדעתי זה כבר הופך את הכלי למשהו אחר.

יותר יהיה קל מבחינה פרקטית לייצר אורגן כמו שאני תכננתי. לפי מה שבדקתי איך האורגנים מורכבים. אפשר לתכנן ולצקת פלסטיקים חדשים ולהרכיב אותם על אורגן קיים. בלי לשנות כלום בתוכו.
רק תמכור מקלדת אני הראשון שקונה :) (לא אכפת לי כמו שלך או כמו של ג'נקו..) אני אישית צריך רק מקלדת שתתחבר למחשב ואפליקציה תומכת, אין צורך ביותר מזה.....
אגב סתם שאלה האתר http://new-piano-keyboard.com/ שהביאו כאן הוא גם שלך? הוא נראה ממש עם אותו face? גם בsource.
אני גם שם לב, שההבדל היחיד שיהיה למתחילים בין הold להצעה שלך זה שבהצעה שלך לא יהיה אפילו אקורד אחד שיהיה רק על לבנים, או לחילופין סולם אחד שיהיה רק על הלבנים, ובתגובה הראשונה על מה שכתבת בשנת 2013 כתבו לך: "בנוסף: ה"שחורים" הם לא קלידים פסולים ומותר להשתמש בהם"...

• הוסף לסימניות
חשבתי בהמשך לעניין, שהיה אפשר גם לעשות את הרישום של התווים בצורה של חצאי טונים שהיה שישה קווים במקום חמישה שכל אחד היה מציין חצי טון,ככה היה הרבה יותר קל לקרוא לעשות טרנספורמציה וכו'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה