לא בשמים היא

• הוסף לסימניות
יבול של עוד יום שישי
קצת מעובד מדי..

• הוסף לסימניות
וקטור יפה :)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מליון דולר;1785631:
מה קרה החלפת תמונה? הקודם התאים לך בול!
תודה על המחמאה, אני בסך הכל מנצל את השטח, לתועלת כלל חברי הפורום..

• הוסף לסימניות
קקטוס הלוגו זה לא אתה.
אני מתגעגע ליצור הקודם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רוצה טוב;1785659:
קקטוס הלוגו זה לא אתה.
אני מתגעגע ליצור הקודם.
כשהיצור ישלם לי אני אחזיר אותו בחזרה.

• הוסף לסימניות
טוב מאוד הלוגו החדש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1785681:
טוב מאוד הלוגו החדש.
זה לא לוגו, זאת הזמנה אישית לכל נופש באזורנו. :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1785683:
זה לא לוגו, זאת הזמנה אישית לכל נופש באזורנו. :)

רק מה, התמונה לא נראית כל כך מנופש באזורכם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוטוגרפי;1785701:
רק מה, התמונה לא נראית כל כך מנופש באזורכם.
אבל היא כן.

• הוסף לסימניות
אולי תגדיל את התמונה ותקטין את שישי בכפר
(למרות שלא ביקשת להתייעץ בעניין הזה)

התמונה בהחלט משדר יותר את העבודה שלך. בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה