לא התאפקתי...

• פותח הנושא ort
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בעזרת ה' יתברך.

אחרי שראיתי עבודות מדהימות שהועלו ב"ארטרייג"
לא התאפקתי...
תוכנה מעניינת ביותר:)

ניסוי ראשוני:)

צפה בקובץ המצורף 221894

קבצים מצורפים

• nof.JPG
    KB 104.6 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אהבתי את העצים, בהרים ובנהר הייתי מוסיפה גוונים נוספים ואור/צל...
הגעת לתוצאה יפה מאוד בשביל נסיון ראשון :)

• הוסף לסימניות
ממש יפה.
לעניין הנחל- בדיוק כך נראה אצלנו היום. הנחל זרם כשלפתע מרחוק הגיעה חומה של מים...
(והנחל זורם עד עכשיו...):)

• הוסף לסימניות
מדהים
איזו יצירה מהממת!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
יש משהו לא סגור עם המרקמים, לטעמי זה צריך להיות טיפה יותר רך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1491110:
יפה מאוד
יש משהו לא סגור עם המרקמים, לטעמי זה צריך להיות טיפה יותר רך.

צודק... לא היה לי כוח לזה...:eek:
זה באמת ניסוי ראשוני זריז:)
אני יודעת שחסרה השתקפות... אור וצל במים... ועוד הרבה "עומק"...
אי"ה ואם יהיה לי זמן אשפץ את התמונה- אבל נראה שאעדיף להתחיל מהתחלה כי לא ממש השקעתי ולא נראה שווה "לשדרג" תמונה לא מושקעת.
עשיתי משהו די חפוז בשביל הכיף.
נתן לי תחושה של לקשקש בכיף עם צבעי גואש.
כיף של תוכנה!.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה