לא חוקי!

• הוסף לסימניות
אני עורכת סקר בנוגע לתשלום דמי ועד הבית והשתתפות בהוצאות של דיירים ביחידות דיור קטנות.
כמה הם משלמים?
א. תשלום חודשי שוטף
ב. תשלום הוצאות חריגות כגון: גינון פעמיים בשנה, טיפול באינסטלציה, ציוד בניין אחת לתקופה וכו'...

• הוסף לסימניות
יש קונטרס חדש שיצא לאור "מפנקס בית הדין" של הרב צבי ברוורמן.
הוא קצת מפוצץ את הטענה על "צרות עין", ואף טוען במקרים מסויימים יש איסור על אדם ללחוץ של שכן אחר לחתום בטענה של "שזה סתם צרות עין" ואף אם הוא מוכן לשלם לפעמים יש בזה לא תחמוד וכו'.

אנשים לפעמים רואים רק את עצמם, וכל הבעיות של השכנים ממוזערות בעיניהם, אדם קנה דירה במאות אלפי שקלים, והיה שם חצר ואויר וכו', ואם היא היתה אז במצב שהשכן רוצה לשנות יכול להיות שהוא לא היה קונה, אז הוא צר עין? אם יש לי סלון גדול בבית ואני לא מנצל את כולו, ושכן רוצה לאחסן שם דברים אני חיב לתת לו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaim424;2402927:
יש קונטרס חדש שיצא לאור "מפנקס בית הדין" של הרב צבי ברוורמן.
הוא קצת מפוצץ את הטענה על "צרות עין", ואף טוען במקרים מסויימים יש איסור על אדם ללחוץ של שכן אחר לחתום בטענה של "שזה סתם צרות עין" ואף אם הוא מוכן לשלם לפעמים יש בזה לא תחמוד וכו'.

אנשים לפעמים רואים רק את עצמם, וכל הבעיות של השכנים ממוזערות בעיניהם, אדם קנה דירה במאות אלפי שקלים, והיה שם חצר ואויר וכו', ואם היא היתה אז במצב שהשכן רוצה לשנות יכול להיות שהוא לא היה קונה, אז הוא צר עין? אם יש לי סלון גדול בבית ואני לא מנצל את כולו, ושכן רוצה לאחסן שם דברים אני חיב לתת לו?

איפה משיגים את החוברת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;2403196:
איפה משיגים את החוברת?

לא יודע, זה משהו חדש שיצא בחתונת בנו, ראיתי את זה באחד מבתי הכנסת.
תשאלו בבית הדין שלו בביתר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה