לא יודעת אם נשאל פה בעבר...

• הוסף לסימניות
אבל אשמח לקבל כל פיסת מידע על איך מבצעים כפולה לספר?
איך מתכננים? מה רצוי וכדאי לשים לב? אילו טעיות כדאי להימנע?
הכל הכל!
תודה לכל מי שיסייע, בטוחה שזה יהיה לתועלת הכלל!:)

• הוסף לסימניות
  1. גודל - יש להשאיר בליד בתאום עם הגרפיקאית (בד''כ 0.5 מ''מ)
  2. טקסט - חשוב להתחשב בטקסט כבר בשלב הסקיצה (אני "מדביקה" אותו על הסקיצה - גם בשביל הלקוח, ואח''כ מוחקת)
  3. פריסה - מקובל לשים טקסט ואח''כ איור לפי כוון הקריאה - (לעברית - טקסט מימין , איור בשמאל) כמובן זה לא מחייב, תלוי בזרימה ובתוכן, אבל זו נקודת המוצא.
  4. אמצע עמוד - מומלץ לסמן את הקפל בעמוד - ולא למקם בו פריטים חשובים כמו פנים, ידיים, פריטים קטנים שעלולים להיעלם וכדו'

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
  1. גודל - יש להשאיר בליד בתאום עם הגרפיקאית (בד''כ 0.5 מ''מ)
  2. טקסט - חשוב להתחשב בטקסט כבר בשלב הסקיצה (אני "מדביקה" אותו על הסקיצה - גם בשביל הלקוח, ואח''כ מוחקת)
  3. פריסה - מקובל לשים טקסט ואח''כ איור לפי כוון הקריאה - (לעברית - טקסט מימין , איור בשמאל) כמובן זה לא מחייב, תלוי בזרימה ובתוכן, אבל זו נקודת המוצא.
  4. אמצע עמוד - מומלץ לסמן את הקפל בעמוד - ולא למקם בו פריטים חשובים כמו פנים, ידיים, פריטים קטנים שעלולים להיעלם וכדו'
בהצלחה!
כנ''ל
כדאי גם לעשות סטוריבורד כדי לדאוג שיצא מגוון ורצף מתאים.
לדעתי הטקסט לא אמור להיות כל פעם באותו מקום, אבל חייבים להתחשב בו כבר בשלב הסקיצה ושהלקוח יראה את המיקום שלו. עובדים רק על ספר מעומד! שהטקסט יהיה בגודל הרצוי וחלוקה לשורות.

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
כנ''ל
כדאי גם לעשות סטוריבורד כדי לדאוג שיצא מגוון ורצף מתאים.
לדעתי הטקסט לא אמור להיות כל פעם באותו מקום, אבל חייבים להתחשב בו כבר בשלב הסקיצה ושהלקוח יראה את המיקום שלו. עובדים רק על ספר מעומד! שהטקסט יהיה בגודל הרצוי וחלוקה לשורות.

בהצלחה רבה!
זה ממש חשוב מה שאת אומרת, לקחתי לתשומת ליבי!
תודה ממש :)

• הוסף לסימניות
ולסיום להעלות לכאן, שכולנו נהנה :)

• הוסף לסימניות
ולסיום להעלות לכאן, שכולנו נהנה :)
תודה!
את אופטימית;)
בע"ה מקווה בקרוב. לא ששאלתי כי היה לי פרוייקט מסויים, אבל אני אחת שלחוצה לפני הזמן וחשוב שהדברים יהיו מסודרים בראש:cool:

• הוסף לסימניות
תודה!
את אופטימית;)
בע"ה מקווה בקרוב. לא ששאלתי כי היה לי פרוייקט מסויים, אבל אני אחת שלחוצה לפני הזמן וחשוב שהדברים יהיו מסודרים בראש:cool:
חמודה!! הצחקת אותי

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב...
כמה נהוג לקחת על כפולה?
אפילו על תגידו מחיר ספציפי, רק סקאלה. מקובל?
לא צריכה שיפתח פה דיון ללא מסקנה, רק טווח מחיר הגיוני.
תודה!!

• הוסף לסימניות
קשה מאוד לתת טווח מחירים על איור שפרטיו לא ידועים.
במצב כזה הסקאלה רחבה מאוד
אם תרצי לדבר איתי במייל יותר בפרוטרוט
(מס' דמויות, סגנון, מורכבות הרקע, מס' הכפולות, מס' הספרים, מידת החשיפה ועוד)
אשמח לעזור לך :)

• הוסף לסימניות
קשה מאוד לתת טווח מחירים על איור שפרטיו לא ידועים.
במצב כזה הסקאלה רחבה מאוד
אם תרצי לדבר איתי במייל יותר בפרוטרוט
(מס' דמויות, סגנון, מורכבות הרקע, מס' הכפולות, מס' הספרים, מידת החשיפה ועוד)
אשמח לעזור לך :)
תודה רבה יוטי, אני מאוד אשמח לדבר איתך על כך, תוכלי לשלוח לי מייל בפרטי?
תודה רבה שוב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה