לא יודעת למה זה קשור

• פותח הנושא A69
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מישהו יכול לומר לי איך אני פותחת את איביי בעברית?
אני משתגעת מלנסות להבין ועושה טעויות...
מאד דחוף לי
תודה מראש

• הוסף לסימניות
סליחה, זה היה נשמע מתריס?
באמת סליחה.
אני חצי ישנה ורוצה לסיים כבר. איך אני פותחת עברית??????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A69;1739545:
סליחה, זה היה נשמע מתריס?
באמת סליחה.
אני חצי ישנה ורוצה לסיים כבר. איך אני פותחת עברית??????

סורי, הלכתי לישון....:p

זה ממש לא היה מתריס....:)

זה לא תרגום גוגל
זה אתר שמאגד בתוכו את אייבי, אלי-אקספרס ועוד
והוא בעברית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודת מחשבה;1740204:
סורי, הלכתי לישון....:p

זה ממש לא היה מתריס....:)

זה לא תרגום גוגל
זה אתר שמאגד בתוכו את אייבי, אלי-אקספרס ועוד
והוא בעברית

תודה.

• הוסף לסימניות
מידע לקונים באיביי או בעלי אקספרס.
יש כמה אתרים של איביי ועלי אקספרס בעברית, ודרך אתרים אלו חוסכים כמה בעיות, כגון שב-ebay אתה צריך חשבון PayPal כדי לקנות מוצרים וב-Amazon אפשר למות פעמיים לפני להבין מה הקטע עם המשלוח לארץ.
חברים, זה מייגע, מעייף, מוציא את הנשמה החוצה, מעצבן ומתסכל. קניה דרך האינטרנט מזמן הפכה ממשהו אקזוטי לדבר יום יומי שהרבה אנשים עושים על בסיס קבוע.
ולכן נביא שתי אתרים שעושה הכל שיהיה נוח למי שעושים קניות בחו"ל. פטרנו אתכם מהצורך בפתיחת חשבון ב-PayPal, ועכשיו אתם יכולים לעשות את הקניה באמצעות כרטיס אשראי שלכם גם אם כרטיס האשראי שלכם הוא לא בינלאומי.
יש אתר בשם זיפי שמכיל את ebay, אמזון, אליאקספרס. הקישור הוא http://www.zipy.co.il/
ויש עוד אתר בשם צ'יפי שגם מכיל את ebay, אמזון, אליאקספרס. הקישור לאתר הוא http://www.chipi.co.il/
אבל לפני שעוברים לקנות באתרים אלו רציתי להמליץ לכם לחסוך בקניות באינטרנט דרך קאשבק, פשוט לעבור באתר לפני כל קנייה באינטרנט... ולחסוך! הכירו את cashback.co.il אתר "הקאשבק" הראשון בישראל המחזיר לכם כסף ישר לחשבון הבנק או הפייפאל שלכם.
ומה אתם צריכים לעשות? עוד יותר פשוט! נרשמים בחינם ובקלות, עושים קניות כרגיל דרך מאות החנויות באתר ומתחילים לצבור כסף.
השתמשו בלינק שלי להירשם, ותחסכו שווה ביותר!
https://www.cashback.co.il/?uref=46558
ואני מבקש למי שיכול שיפרסם את הלינק שלי להירשם לאתר קאשבק, אתם תחסכו ואני ארוויח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה