כללי לא יודעת לתמחר!

• הוסף לסימניות
תמיד אני מסתבכת בזה...
כמה לדעתכם אני אמורה לקחת על משהו שהוא כמו אלבום מדבקות (עם מקום לתמונות)
דף מתקפל לאקורדיון ויש גם קצת כיתובים.
(אמרתי מחיר ואמרו לי שזה מידי יקר להם ואני לא יודעת להחליט אם אמרתי טוב או מידי הרבה או אולי מדי קצת אפילו) בבקשה עיזרו לי.

• הוסף לסימניות
באופן כללי ניתן לומר, שאם הלקוח אמר שזה הרבה מדי, זה סימן שביקשת מעט מדי.

• הוסף לסימניות
נהניתי ו... נראה לי שיש בזה משהו;)

• הוסף לסימניות
למה את אומרת כך, נעמה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י contrast;803830:
למה את אומרת כך, נעמה?

כנראה שססטיסטית זה מה שקורה בדרך כלל, אין לזה הסבר מקצועי.

• הוסף לסימניות
מי שלא יודע לתמחר שיתמחר גבוה כך בטוח הוא לא מפסיד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;803867:
מי שלא יודע לתמחר שיתמחר גבוה כך בטוח הוא לא מפסיד.
אבל כך הוא עלול להפסיד לקוחות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תאוצה;803913:
אבל כך הוא עלול להפסיד לקוחות.

וכך הוא עלול להרויח לקוחות יותר שווים....:rolleyes:

• הוסף לסימניות
ההסבר הפסיכולוגי הוא כיון שאם נותנים מחיר גבוה או רגיל אז האדם מבין שזה מה יש וזה התשלום, משא"כ אם הוא שם לב שהמחיר נמוך אז הוא אומר אם הוא לוקח כזה מחיר נמוך כנראה שהוא לא יודע מחירים ולכן האדם מבקש יותר זול.

• הוסף לסימניות
ההסבר הוא פשוט מאוד, זה נקרא פרדוקס הערך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה