לא להיבהל חדש!!!!!!

• הוסף לסימניות
יווווווווווווווווו חחחחזק!!
איזה פפחחחד!!!!!! :)
הוא נראה כמו ''הרווק הזקן'' מהמשחק...:D:D
ואוו ציור מדבר..

• הוסף לסימניות
משהו!!!
צורת העבודה מסקרנת אותי.
כלומר ,אינני מבינה את המעבר החד בין מספ' 2 ל-3.
יש מצב לתת הסברון קטן?
תודות מראש!!!

• הוסף לסימניות
הפרופסור הגרמני האנטישמי.....

• הוסף לסימניות
נראה לי אני מכירה אותו.
הוא פרופסור לביולוגיה מולקולרית, לא?

• הוסף לסימניות
אל תדאג

אתה עוד תדע מי הוא ומה הוא.
הוא כבר ידאג שאתה תדע

• הוסף לסימניות
וואייייייי!

אהבתי בטירוףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
טנקסים

• הוסף לסימניות
אמאלה, מה הוא מתכנן לעשות עם העניבה שלו? :eek::eek::eek:
הוא מיואש מעצמו, אחרי ההתעללות המתמשכת של מוטי בדמותו :mad::mad::mad:
אהבתי את השערות באזניים...:D:D:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאיר לוין;1652538:
אמאלה, מה הוא מתכנן לעשות עם העניבה שלו? :eek::eek::eek:
הוא מיואש מעצמו, אחרי ההתעללות המתמשכת של מוטי בדמותו :mad::mad::mad:
אהבתי את השערות באזניים...:D:D:D

חחחח

• הוסף לסימניות
הנני העני ממעש.
צייר וארנומנט ומגזרות ידני (יצירות אומנות על יריעות קלף).
רק משהוא מעניין לתשו"ל. תנסה להסתיר לו את הפה עם היד, ותראה שהוא נהפך לאיש אחר. משהוא מרוצה ואפי' קצת צוחק. א"כ הוא סובל מפיצול פנימיות (מלשון פנים) יש קונטרס חריף מדי בין הפה לשאר הפנים. (אולי המשפט האכזרי שהוא מסנן בפה משעשע אותו) איזה שהוא חוסר התאמה. משאר הבחינות אני מבין שזה ספעץ שבספעץ.

• הוסף לסימניות
תודה

• הוסף לסימניות
הדמות הזו נראית כמו סינטזה של בגין, פרס וישראל קצובר:D:D:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה