דרוש מידע לא מוצא את האתר של עיריית מודיעין עילית

• הוסף לסימניות
עדיין לא מצליח
חדר מחשבים>חותם>נטפרי.
האם יש קשר?
כן. יכול להיות שהם פתחו אתרים מאד מסויימים ולא ביקשו בקשה לפתיחת האתר הזה.
אם אתה מתוך מודיעין עילית קשה לי להאמין שלא פתחו את האתר של העיריה

• הוסף לסימניות
כן. יכול להיות שהם פתחו אתרים מאד מסויימים ולא ביקשו בקשה לפתיחת האתר הזה.
אם אתה מתוך מודיעין עילית קשה לי להאמין שלא פתחו את האתר של העיריה
עד לפני תקופה זה עבד.
ואני לא מצאתי את זה גם לא בחיפוש גוגל
1.PNG

• הוסף לסימניות
מוזר מאד לי זה מראה בקלות ונפתח בקלות.

• הוסף לסימניות
https://www.modil.org.il/ גם לי עובד הקישור ואני עם נטפרי
צפה בקובץ המצורף 1362561
מה זה אומר חותם? יש לך סינון מיוחד / ספציפי?
"חותם" זה החברה שאחראית לתת כשרות לחדרי מחשבים.
כך שלא כל מה שפתוח בנטפרי או במחשב עצמו, פתוח בחדרי מחשבים.
כמו "חדשות" גם מה שפתוח בנטפרי , חסום בחדרי מחשבים שעם חותם.
עוד ועוד.

ועדיין לא הצלחתי להכנס לאתר של עיירית מודיעין עילית.
לא כתוב שחסום, אלא

לא ניתן לגשת לאתר הזה​

ל-www.modil.org.il נדרש זמן רב מדי להגיב.

כדאי לנסות:
ERR_TIMED_OUT

• הוסף לסימניות
כנראה הם עדיין מתלבטים אם לחסום או לפתוח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה