לא מחובר לרשת

• הוסף לסימניות
יצרתי טופס סקר בגוגל פורמס, וכמובן כמה שאני מפיצה אותו אף אחד לא עונה...:(

אני רוצה לגשת עם זה לאנשים בפועל, עם טאבלט שיענו לי במקום, ואין חיבור לרשת.
מה עלי לעשות כדי שהסקר והתוצאות ישבו רק על המחשב שלי. סוג של אתר דמו.

מקווה שהובנתי ותודה ענקית מראש למסייעים.
על הדרך, קישור לסקר. אשמח לכל שיתוף פעולה.
http://goo.gl/forms/IOA86AKY2S

• הוסף לסימניות
אני אגיד לך למה את מפיצה ואף אחד לא עונה (אני אחד מהם). אנשים מתחילים למלאות את הסקר, ואז רואים שזה מאוד ארוך ומאוד משעמם ומפסיקים. צריך שזה יהיה חבר\ה מאוד טוב\ה שלך בשביל שהוא יענה על כל השאלות. או, לחילופין, ליצור מצב שלבן אדם יהיה לא נעים להפסיק. לגשת לבן אדם אם טאבלט, זה אכן מתאים לצורך זה ;)
אפשר לעשות כל מיני פתרונות, אבל מן הסתם זה יעלה כסף. כך שיותר זול לקחת נטסטיק ולחבר את הטאבלט או מחשב נייד לרשת.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לא זה לא כל כך נורא. אני עניתי. רק יש שאלות שלא התאים לי שום תשובה. צריך לתת אופציה לאחר (לדוגמה לא לכולם יש ילדים קטנים...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה